Annonce
Debat

Politikernes hykleri om islam

Annonce

Læserbrev: Nye Borgerliges holdning er klar. Islam skal overhovedet ingen indflydelse have i Danmark.

Folketinget har forbudt donationer fra lande, der sender penge til islamiske miljøer i Danmark og det er glædeligt.

Men de øvrige partiers holdninger er langt fra tilstrækkelig. Det store problem er, at de andre partier ikke vil fjerne anerkendelsen af Islamisk Trossamfund i Danmark.

Alle andre partier stemte imod, da Nye Borgerlige stillede forslag om at fjerne anerkendelsen af Islamisk Trossamfund i Danmark. De øvrige partier ønsker reelt ikke at stoppe udbredelsen af islam i vores land. Det gøres nemlig ved at stoppe anerkendelsen af islam i Danmark, som Nye Borgerlige vil.

Det er det, man kalder hykleri. Enhver der indeholder lidt sund fornuft må tage sig til hovedet, når andre partier ikke bakker op om Nye Borgerliges forslag om at forbyde Islamisk Trossamfund i Danmark.

Man vil altså gerne fjerne donationer fra udlandet til islamiske miljøer, men ikke at fjerne udbredelsen af islam i Danmark.

Et stop for islams indflydelse i Danmark sker kun, når vi stopper med lappeløsninger og får løst udlændingepolitikken fra bunden.

Det ligner derfor i den grad hykleri fra de andre partiers side, når de ikke tager alvorligt fat i problemerne, som Nye Borgerlige vil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tønder

Den gode fortælling

Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce