Annonce
Indland

Politikreds melder om 11 ulykker på grund af glatføre

Ingen er kommet alvorligt til skade trods stribevis af ulykker på grund af glatføre i Midt- og Vestjylland.

Såvel bildæk som fodsåler har onsdag morgen haft svært ved at bevare grebet i underlaget i det centrale og vestlige Jylland.

Hos Midt- og Vestjyllands Politi beretter vagtchef Jan Nørrum onsdag formiddag om en helt stribe af mindre uheld i kredsen.

- Vi har modtaget anmeldelser om fem færdselsuheld og seks faldulykker. Det er spredt ud over hele kredsen. Der er ikke nogen, der er kommet alvorligt til skade, lyder det fra vagtchefen.

Midt- og Vestjyllands Politi er geografisk set den største kreds i landet - fraregnet Grønland. Ifølge politiets hjemmeside dækker den mere end en femtedel af Danmarks areal.

I kredsen nordfor, Nordjyllands Politi, har man kun registreret et enkelt glatføreuheld onsdag morgen. Det skete i Hjørring, hvor en personbil væltede om på siden. Ingen kom alvorligt til skade.

Men risikoen for, at vejen er glat er til stede i store dele af landet onsdag. Vejdirektoratet melder om glatte veje i store dele af Jylland, på Nordfyn, på Vestsjælland, i Nordsjælland og på Midtsjælland.

Her er der imidlertid ikke nogen meldinger om uheld på grund af det glatte underlag.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce