Annonce
Kolding

Politirapporten: Hærværk på bil, høj musik og færdselsuheld

Annonce

Kolding: En bilejer vågnede lørdag morgen op til et træls syn. Bilen, som holdt parkeret på Dyrehavevej, har fået ødelagt sidespejle, og langs den ene side af bilen er der trukket en lang ridse med en skarp genstand - måske en mønt eller lignende, oplyser politiet.

Annonce

Høj musik

I hele politikredsen har der været omkring 30 tilfælde af musik til ulempe fredag aften og natten til lørdag, hvor politiet er rykket ud efter naboklager.

I Kolding drejer det sig blandt andet om adresser på Christiansfeldvej, Mosevej, Lille Brostræde og badebroen ved Lyshøjallé, hvor cirka tyve var samlet. Politiet melder, at i alle tilfælde blev musikken sluttet, da patruljen ankom, eller også var den allerede slukket, før man nåede frem.

Annonce

Afspærring fjernet

Ved 04-tiden var en patrulje i Hospitalsgade, hvor tre unge havde moret sig med at fjerne noget afspærrings-materiale, som de havde stillet ud på vejen.

To unge forsvandt straks, men det lykkedes at få fat på en 34-årig koldingenser, som får en bøde og fik lov at stille tingene på plads igen.

Annonce

Påkørte tavle

En ung bilist var uheldig at ramme en færdselstavle, da han lørdag morgen klokken 04.24 kom kørende ad Vejlevej ved Bramdrupdam. Der skete kun materiel skade, oplyser politiet.

Politi. Foto: Timo Battefeld
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Ribe Esbjerg HH For abonnenter

Fjerde gang var lykkens gang: Ribe-Esbjerg på pointtavlen efter fredagsdrama i Lemvig

Annonce