Annonce
Debat

Politiske krumspring

Annonce

Læserbrev: Der er virkelig blevet indkaldt til gymnastiske øvelser i den politiske cirkel, også kaldet Folketinget. Den overordnede øvelse er krumspring. Regeringen har indgået forlig med SF, R, LA og V med hensyn til en såkaldt stramning på udlændingeområdet. Det er noget med at invitere udlændinge til kaffemøde for at overbevise dem om, at de vil have det bedst i det land, som der er rejst fra. Vel og mærke de personer, der er i arbejde i dag, men ikke rigtig har kunnet falde til.

Selvfølgelig skal udlændinge da rejse hjem, såfremt de ikke føler sig hjemme i Danmark, og når forventningerne ikke slog til. Løser det så det overordnede spørgsmål i udlændingedebatten med utilpassede udlændinge, og de kriminelle bander?

Planen, der er præsenteret med nævnte partier, mangler selvfølgelig den rigtige retning med hensyn til at løse opgaven. En opgave, som vi har oplevet, at såvel SF som R ikke har villet røre med en DF-tang. Hele planen er endnu et forsøg fra regeringen på at give det indtryk af, at de står for en stram udlændingepolitik.

Vi må alle håbe, at pressen og de såkaldte skarpe politiske kommentatorer sætter læsebrillerne på næsen og stiller skarp på det reeelle indhold i aftalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce