Annonce
Esbjerg

PolyTech siger farvel til 25 mand i produktionen

Polytech er leverandør til vindenergi-industrien og vandt i år JydskeVestkystens erhvervspris, Den Gyldne Ambolt. Foto: Jacob Schultz
Den globale Bramming-virksomhed PolyTech har varslet opsigelse af 25 ansatte i produktionen.

Bramming: På grund af overkapacitet i produktionen siger Bramming-virksomheden PolyTech nu farvel til 25 ansatte i produktionen.

Virksomheden, der servicerer vindmøllebranchen, har igennem flere år haft stor vækst og har ansat folk, så der nu arbejder 300 i produktionen. Men corona-begrænsningerne betyder, at nogle af dem må forlade virksomheden igen.

- Under covid-19 har vi, også i PolyTech, haft høj usikkerhed omkring vores evne til at producere den fornødne volumen til at supportere vores kunder, og derfor har vi kontinuerligt arbejdet med en overkapacitet i vores produktion for at sikre vores evne til at levere, forklarer marketingsdirektør på PolyTech, Jesper Sloth.

Annonce

Mere klart billede

Men den usikkerhed er nu ved at være afløst af et mere klart billede på den nære fremtids behov for arbejdskraft i produktionen:

- Efterhånden som vi har fået et mere nuanceret billede af de fremtidige produktionsplaner fra vores kunder, og fået reduceret vores globale risiko for produktionsstop inden for bestemte produktkategorier, er vi blevet nødsaget til at tilpasse kapaciteten, siger Jesper Sloth.

Annonce

Fortsat vækst

Virksomheden PolyTech i Bramming har netop fået JydskeVestkystens erhvervspris, blandt andet på grund af den vækst, som virksomheden har udvist.

Men afskedigelsen af de 25 ansatte er ikke et generelt udtryk for nedgang, forsikrer Jesper Sloth. Der er 300 ansatte i produktionen i Bramming.


Vi forventer ikke et fald i produktionen i 2021, men vi er nået til et sted, hvor vi ikke kan operere med kontinuerlig overkapacitet

Jesper Sloth, CMO


- Vi forventer ikke et fald i produktionen i 2021, men vi er nået til et sted, hvor vi ikke kan operere med kontinuerlig overkapacitet, da markedet for nye installationer også har været påvirket af covid-19, siger Jesper Sloth.

Virksomheden er generelt mindre hårdt ramt af corona end mange andre virksomheder, men de service-funktioner, som indbærer rejseaktivitet, har været ramt og har påvirket virksomheden, fordi det ikke har været muligt at rejse ud af landet til serviceopgaver.

Der er totalt 550 ansatte i Danmark, men PolyTech har også afdelinger i Mexico, Kina og USA.

Annonce
Esbjerg For abonnenter

Budgetforlig i Esbjerg: Samlet byråd lander velfærdsbudget uden besparelser

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Rapport lækket: Omstridt specialskole ramt af skimmelsvamp

Danmark For abonnenter

Plejekrævende kvinde efter måneders konflikt om videoovervågning af hjemmehjælpere: Jeg har ikke haft det bedre, end siden de private hjælpere kom

Vejen

Landmænd dropper kærligheden: Samler ind på Brørup Marked

Varde

Begge er salgschefer i store, internationale virksomheder - nu vil de i byrådet

Nordtyskland

Synet af deres dødskamp ophidsede ham seksuelt: 41-årig dræbte to prostituerede

Esbjerg For abonnenter

Marvin og Christoffer har opfundet vandfanger, der skal redde klima, dyr og de fattige lande: Dyster mod ældre gymnasieelever om flere tusinde kroner

Esbjerg

Elbil-ejer savner ladestationer: - Jeg må køre langsommere for at nå næste station

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Aabenraa

Sag om snyd mørklægges: Golfspiller beskyldes for fusk af klubkammerater

Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

EfB

EfB hyrer ny assistenttræner

Varde For abonnenter

Brændt nedlagt skole solgt på tvangsauktion nummer to: Der kom langt højere bud denne gang

Regionalt

Coronasmitten er efterhånden forsvindende lav flere steder: Er kun steget i to kommuner

Annonce