Annonce
Kolding

Pool, bordfodbold, arkadespil og billige fadøl: Torben fra Tobbers åbner nyt legeland for voksne

Torben Lund fra Tobbers fik ideen til sit nye sted Arkaden for blot to uger siden. Det nye voksenlegeland bliver indrettet i Munkegade 6, få meter fra mad- og kaffebaren. Nærmeste nabo bliver brætspilscafeen Firefly. "Så jeg håber, at vi kan skabe nogle synergieffekter for hinanden," siger Torben Lund. Foto: Steffen Nielsen
Til januar åbner Torben Lund fra Tobbers et nyt sted for Koldings barnlige sjæle under navnet Arkaden.
Annonce

Kolding: Der er ikke langt fra tanke til handling, når man er Torben Lund.

For cirka to uger siden sad indehaveren af Tobbers Madbar og hyggede sig med en flok venner. Og pludselig fik han en ide.

- Jeg sad en lørdag med mine drenge, og vi skulle finde på et eller andet at lave om eftermiddagen. Vi endte med at tage ud og bowle, og det var sådan set fint nok, men vi manglede et sted, hvor vi virkelig kunne lege, siger han.

Nu skaber Torben så selv netop det sted, han manglede for et par uger siden. Han har lejet Munkegade 6, som senest har rummet diskoteket Club Koks, og til januar forventer han at kunne åbne en kombineret spillehal, poolhus og bodega under navnet Arkaden. Her kommer man blandt andet til at kunne spille på arkademaskiner, spille pool, dart, indendørs petanque og drikke kolde øl eller sodavand.

- Jeg er selv 80'er-barn, og jeg er stor fan af de her arkadespil. Jeg er stadig i gang med at planlægge, hvad stedet skal indeholde, så jeg er åben for inputs, hvis folk har nogle gode ideer, fortæller han.


Jeg er selv 80'er-barn, og jeg er stor fan af de her arkadespil. Jeg er stadig i gang med at planlægge, hvad stedet skal indeholde, så jeg er åben for inputs, hvis folk har nogle gode ideer.

Torben Lund


Annonce

Studerende og voksne legebørn

Torben Lunds nye sted henvender sig ifølge ham selv især til de 30-50-årige, og så håber han at få besøg af mange studerende i Arkaden.

- Det er dem, der er hernede i Munkegade i forvejen på for eksempel Tobbers og Knuds Garage, så vi kan ligeså godt henvende os til dem, siger han.

Derfor kommer priserne også til at være i den lave ende på Arkaden, hvor man kommer til at betale pr. spil på arkademaskinerne og pr. minut på poolborde og bordfodbold.

- Jeg har oplevet på Tobbers, at hvis prisen er lav nok, så kommer folk, og hvis du gør det ordentligt, så kommer de også igen, siger Torben Lund.

Arkaden bliver på cirka 240 kvadratmeter, og foreløbigt er det planen, at stedet skal holde åbent hver dag fra midt på eftermiddagen til sidst på aftenen. Derudover regner Torben Lund med at kunne danne rammen om selskaber som fx polterabender eller fødselsdage for store børn.

Annonce

Et sted med betydning

Det har en særlig betydning for Torben Lund, at det lige bliver Munkegade 6, som kommer til at huse Arkaden. Det var nemlig på netop den adresse, han selv havde sit første job i Kolding.

- Jeg startede som bartender på det, der hed Baxx, da jeg kom til Kolding i 1998, så det er jo faktisk der, Tobber startede, griner han og tilføjer, at en placering i Munkegade i det hele taget giver rigtig god mening.

- Man kan jo lige så godt holde det tæt på, siger han med henvisning til de få meters afstand til Tobbers Madbar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Esbjerg

Hjerneskadet mand fundet i god behold

Annonce