Annonce
Erhverv

Pop-up butik bliver i Kongensgade: Forlænger midlertidig lejeaftale til januar

Kubo i nummer 32 bliver i Esbjergs gågade frem til januar. Foto: Jacob Schultz
Kubo bliver i Kongensgade lidt endnu. Indehaveren af pop-up forretningen med brugskunst og nips har nemlig besluttet at forlænge sin lejeaftale i Kongensgade 32 frem til januar.

Esbjerg: De ellers tomme lokaler i Kongensgade 32, der tidligere har huset både Regli Optik, Synoptik og senest Flying Tiger, har fået nyt liv.

Tilbage i oktober åbnede Magnus Kubo en midlertidig forretning her af samme navn – Kubo – hvorfra han sælger brugskunst, nips, legetøj og meget andet. Og nu har han besluttet sig for at blive lidt længere. Han har derfor forlænget sin lejeaftale indtil januar.

- Der er godt gang i salget, så jeg ser ingen grund til at stoppe nu. Ikke mindst fordi butikken i Esbjerg jo har været corona-lukket meget af tiden, så vi er kun lige kommet i gang, siger Magnus Kubo.

Magnus Kubo, søn af Johnny og Janie Kubo fra Kop & Kande, står bag den nye butik i Esbjerg. Foto: Jacob Schultz

Hvis navnet Kubo lyder bekendt, så er det med god grund. Magnus Kubo er nemlig søn af Johnny og Janie Kubo. Ægteparret ejer den over 1000 kvadratmeter store Kop & Kande-forretning i den anden ende af Esbjergs gågade. Desuden har familien tidligere haft Kubo-forretninger i Kongensgade 23 og i Saltgade i Ribe. I sidstnævnte var det Magnus, der var daglig leder.

Annonce

Overveje at blive

Derudover står familien bag Spar Money hos Johnny i Blåvand, som Magnus Kubo netop har overtaget ejerskabet af efter forældrene.

- Men det er svært at drive butik i Blåvand, fordi indtjeningen er så sæsonbestemt. Ikke mindst her under corona, hvor vi savner de tyske turister. Derfor er butikken i Esbjerg et godt supplement, mener Magnus Kubo.

Han vil derfor heller ikke afvise, at Kubo måske er kommet for at blive i Esbjergs gågade.

- Det må tiden vise, siger indehaveren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce