Annonce
Kolding

Populær bøf-kæde udvider ejerkredsen: Tre medarbejdere køber sig ind

Familien Sunddal med forældrene Flemming og Ketty Rosenfeldt Sunddal og med børnene Martin og Kristina samt direktør Elias Grøftholdt Tychsen længst til venstre. Nu udvider familien ejerkredsen med tre trofaste medarbejdere. Foto: Restaurant Flammen

Tre trofaste medarbejdere bliver nu en del af ejerkredsen i Restaurant Flammen.

Annonce

Restaurant Flammen udvider nu ejerkredsen med tre medarbejdere, som alle har været med, siden den første restaurant blev åbnet i Kolding i 2009.

Tidligere bestod ejerne kun af Ketty, Flemming, Martin og Kristina Sunddal. Men efter familien har åbnet for, at en lille skare af medarbejdere kan købe sig ind i virksomheden, er der kommet tre yderligere til omkring bordet. Dette er Allan Sunddal, Buster Larsen og Christian Lund. Førstnævnte er fætter til Martin og Kristina Sunddal.

- Tilføjelsen af de tre nye ejere skal først og fremmeste sikre, at vi i bestyrelsen og direktionen fortsat har den tætte kontakt med vore gæsters og medarbejderes oplevelser i vores restauranter. Vi ønsker, at vi altid har en snabel helt ude i driften, når vi træffer beslutninger. Dernæst, er det meget stort for os, at nogle af vores allerførste medarbejdere udviser så stor tillid til konceptet og virksomheden, fortæller administrerende direktør Elias Grøftholdt Tychsen i en pressemeddelelse.

Allan Sunddal hjalp til med betjeningen på restauranten i Kolding fra første åbningsdag og kom siden i køkkenet, da der i 2011 blev åbnet endnu en restaurant i Odense. I dag er han ansat på Servicekontoret og har den daglige sparring med de 15 restauranters såkaldte Kitchen Managers.

Buster Larsen fik hurtigt ansvaret for restaurantpersonalet i Kolding. Sidenhen blev han General Manager både i Odense og Aalborg. I dag står han i spidsen for Flammen Academy, som skal sikre medarbejdernes udvikling og uddannelse.

Christian Lund startede som tjener i Kolding i 2009, og han har sidenhenværet ansat i Odense og Aarhus som Floor Manager, hvorefter han i 2015 blev ansat som HR-chef og i dag udgør en del af ledelsen i virksomheden.

I dag har Flammen 14 restauranter rundt om i Danmark, og senest er der åbnet en restaurant i Hamburg.

Restaurant Flammen

Restaurant Flammen-familien består af forældrene Ketty og Flemming Rosenfeldt Sunddal med børnene Martin og Kristina.Den første restaurant åbnede i 2009 i Kolding.

I dag er der 15 restauranter i kæden, disse er placeret i hele Danmark, og en enkelt i Hamborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Gratis julekoncert i Folding Kirke

Annonce