Annonce
Esbjerg

Populær familieklub begynder i Ribe

Børnefamilier vil komme til at mødes omkring måltid, leg, aktivitet og samvær med andre børnefamilier fra lokalområdet, når Hele Danmarks Familieklub starter en afdeling i Ribe. PR-foto: Frederik Johs
Hele Danmarks Familieklub slår dørene op i Ribe, hvor familieklubben får rammer i KFUM-Spejdernes hytte. Inden start søger man frivillige til at hjælpe med madlavning
Annonce

Ribe: Landet over er der allerede over 120 familieklubber - og nu kommer familieklubben også snart til Ribe. Dørene bliver slået op i næste måned, hvor familieklubben får til huse i KFUM-Spejdernes hytte på Engvej 1.

Ideen med familieklubben er, at ingen børnefamilier skal stå alene. Det er derfor gratis at deltage i Hele Danmarks Familieklub, hvor deltagerne mødes i tre timer hver 14. dag for at spise, lege og hygge sig, mens de kan danne nye fællesskaber.

Hele Danmarks Familieklub

Hele Danmarks Familieklub er et civilt samfundsprojekt, som drives af KFUM’s Sociale Arbejde i samarbejde med FDF og KFUM-Spejderne.

Den A.P. Møllerske Støttefond finansierer hovedparten af indsatsen.

- Familieklubberne er et trygt rum med nærvær og plads til alle familietyper. Det er så berigende for både familier og frivillige at komme ud over deres vanlige sociale cirkler og møde og spejle sig i nye mennesker, siger national kaptajn, Anne Mette Hede Jensen, fra Hele Danmarks Familieklub.

Annonce

Søger madmødre- og fædre

I forbindelse med opstarten af familieklubben i Ribe søges der madmødre- og fædre, der vil være med til at hjælpe med at handle ind og lave mad sammen med fire andre frivillige i teamet.


Familieklubberne er et trygt rum med nærvær og plads til alle familietyper.

Anne Mette Hede Jensen


Familieklubben kommer til at mødes torsdage mellem klokken 17.00 og 19.00 i ulige uger med opstart d. 19. november 2020.

Familieklubberne kommer til at mødes i KFUM-Spejdernes hytte på Engvej, hvor der er gode muligheder for at lave udendørs aktiviteter. Pressefoto

Der er plads til flere familier i Ribeklubben, og både frivillige og familier kan melde sig til familieklubberne på heledanmarksfamilieklub.dk eller kontakte projektkoordinator Maria Bille Ravnborg på mobil 4025 5469 eller e-mail mrg@kfumsoc.dk for at høre nærmere. Som frivillig bliver man inviteret til en gratis træningsdag med uddannelse og inspiration fra dygtige fagfolk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Beboere i den hårde ghetto: Vil ikke stemples som dovne og kriminelle

Sønderborg For abonnenter

Kommentar: Giv dispensation til Sønderborgs hårde ghetto

Trekantområdet

Finlandsparken er ikke længere en ghetto: Men corona sætter en stopper for festen

Annonce