Annonce
Vejen

Populær pakkeudlevering

Kunderne har taget godt imod den nye pakkeudlevering hos Jels Autoværksted. PR Foto

Jels: Borgerne i Jels er glade for deres nye pakkeudlevering hos Jels Autoværksted.

En overgang skulle de til nabobyen Rødding for at hente deres PostNord-pakker, men efter at der åbnede et udleveringssted hos Jels Autoværksted 25. april i år, er det strømmet ind med pakker fra nethandlen.

Faktisk langer de flere dage op imod 30 pakker fra PostNord over disken – et tal, der kun ventes at stige yderligere, når endnu flere får kendskab til den nye, lokale mulighed.

- Vi har mange positive kommentarer fra kunderne. Pakkeudleveringen er et godt supplement til butikken, og det er med til at give øget kundestrøm, siger Niels Brændekilde, der ejer Jels Autoværksted, der også huser kiosk og tankstation.

Hos Jels Autoværksted kan man hente pakker alle hverdage kl. 7.30-18. Det er også muligt at sende pakker og breve, der er frankeret i forvejen.

Collect Shoppen er ét af de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Sydjylland

Landmand står i gylle til halsen: Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Annonce