Annonce
Kolding

Populær smutvej påvirkes af vejarbejde

Det nye fortov er lavet - nu følger trafikbump og hastighedsbegræsning. Foto: Kolding Kommune
Plovfuren mellem Seest og Alpedalen lukkes i en uge på grund af vejarbejde på Overbyvej i Kolding.
Annonce

Kolding: I dagene 1.-5. februar vil det ikke være muligt for de fleste at bruge Plovfuren som smutvej mellem Seest og Alpedalen på grund af vejarbejde på Overbyvej i Kolding.

Her skal nyt fortov, trafikbump og hastighedsbegrænsninger på en strækning med dårlige oversigtsforhold øge sikkerheden for især de bløde trafikanter, oplyser Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Overbyvej vil være lukket for gennemkørsel på strækningen Grønnevangen-Overbyvej 29 de pågældende dage, og vejarbejdet betyder, at Plovfuren ikke kan bruges som smutvej mellem Seest og Alpedalen for de trafikanter, der skal passere den lukkede strækning på Overbyvej. Samtidig mister beboerne i bl.a. kvarteret Grønnevangen for en stund deres normale adgangsvej i bil til Seest.

Der er allerede etableret fortov i den ene side af vejen, så fodgængere ikke længere skal gå i vejkanten.

Annonce

Giv tid

Anlægsarbejdet er ikke helt færdigt, når Overbyvej åbnes igen for gennemkørsel, da afvandingen også skal forbedres langs vejen, og der skal samtidig sættes kantsten.

Det kan betyde perioder med hastighedsbegrænsning på grund af vejarbejde. Den nye belægning skal også have tid til at sætte sig, før det endelige slidlag, som gør vejen jævn og behagelig at køre på, lægges på senere på året, oplyser ingeniør Brian Simmelsgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Udvalg vrager planer for 180 meter høje møller i Tjæreborg Enge: Byråd skal dog træffe den endelige beslutning

Annonce