Annonce
Tønder

Populært Awardshow vokser med ny Initiativpris og stjernekok som oplægger

Tønder Kommune og Tønder Erhvervsråd gentager succesen fra sidste år og hylder igen det lokale erhvervsliv ved et stort awardshow. Denne gang bliver hele fem priser uddelt.

Tønder: Når Tønder Kommune og Tønder Erhvervsråd tirsdag den 19. november indbyder til årets Awardshow på Ecco Conference Center bliver det med hele fem prisuddelinger og oplæg ved stjernekokken Thomas Rode.

- At vi hvert år ser awardshowet vokse både i form af priser og antallet af gæster vidner om, at awardshowet er en rigtig god måde at hylde vores lokale erhvervsliv på. De har i den grad taget det til sig og været med til at gøre det til deres egen helt store - og meget velfortjente - hyldestfest. Det er skønt at opleve, siger borgmester Henrik Frandsen i en pressemeddelelse.

Annonce

CSR og stjernekok

Udover de fem prisuddelinger vil Tønder Kommune på aftenen også uddele CSR-mærker til en række lokale virksomheder.

Formålet med CSR-mærkerne er at anerkende lokale virksomheder, der bidrager til fremtidens arbejdskraft ved eksempelvis at ansætte borgere i småjobs, stiller virksomhedspraktikker til rådighed, løfter efter- og uddannelsesopgaver og har lærlinge, voksenlærlinge og jobrotationsprojekter.

I år kommer tv-stjernekok og iværksætter Thomas Rode og deler ud af sin store viden om gastronomi og iværksætteri, så alle kan gå hjem med gode redskaber og lysten til at præstere endnu bedre.

Lokalt erhvervsliv

- I Tønder Erhvervsråd glæder vi os oprigtigt til igen sammen med Tønder Kommune at kunne hylde erhvervslivet i kommunen. Det er både dejligt og opløftende, at vi igen i år kan hædre en lang række lokale virksomheder, der gør eller har gjort en helt særlig indsats, fortæller erhvervsrådets direktør Keld I. Hansen.

- Der har heldigvis igen været mange virksomheder at vælge imellem, og det viser, at vi har et både initiativrigt og nytænkende erhvervsliv, der tiltrækker opmærksomhed udover kommunens grænser, siger Keld I. Hansen.

Priserne

De fem priser, der skal uddeles ved Awardshowet er Erhvervsprisen, Iværksætterprisen, Den Sociale Virksomhedspris, Ungeprisen og den senest tilkomne Initiativprisen. Som den "nye i klassen" gives Initiativprisen til en virksomhed, organisation eller enkeltperson, som i det forgangne år har ydet et ekstraordinært initiativ, som forventeligt vil medføre en positiv udvikling for Tønder Kommune og eller branding af Tønder Kommune.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Vejen

Imerco lukker i det nye år

Annonce