Annonce
Tønder

Populært Awardshow vokser med ny Initiativpris og stjernekok som oplægger

Tønder Kommune og Tønder Erhvervsråd gentager succesen fra sidste år og hylder igen det lokale erhvervsliv ved et stort awardshow. Denne gang bliver hele fem priser uddelt.
Annonce

Tønder: Når Tønder Kommune og Tønder Erhvervsråd tirsdag den 19. november indbyder til årets Awardshow på Ecco Conference Center bliver det med hele fem prisuddelinger og oplæg ved stjernekokken Thomas Rode.

- At vi hvert år ser awardshowet vokse både i form af priser og antallet af gæster vidner om, at awardshowet er en rigtig god måde at hylde vores lokale erhvervsliv på. De har i den grad taget det til sig og været med til at gøre det til deres egen helt store - og meget velfortjente - hyldestfest. Det er skønt at opleve, siger borgmester Henrik Frandsen i en pressemeddelelse.

Annonce

CSR og stjernekok

Udover de fem prisuddelinger vil Tønder Kommune på aftenen også uddele CSR-mærker til en række lokale virksomheder.

Formålet med CSR-mærkerne er at anerkende lokale virksomheder, der bidrager til fremtidens arbejdskraft ved eksempelvis at ansætte borgere i småjobs, stiller virksomhedspraktikker til rådighed, løfter efter- og uddannelsesopgaver og har lærlinge, voksenlærlinge og jobrotationsprojekter.

I år kommer tv-stjernekok og iværksætter Thomas Rode og deler ud af sin store viden om gastronomi og iværksætteri, så alle kan gå hjem med gode redskaber og lysten til at præstere endnu bedre.

Annonce

Lokalt erhvervsliv

- I Tønder Erhvervsråd glæder vi os oprigtigt til igen sammen med Tønder Kommune at kunne hylde erhvervslivet i kommunen. Det er både dejligt og opløftende, at vi igen i år kan hædre en lang række lokale virksomheder, der gør eller har gjort en helt særlig indsats, fortæller erhvervsrådets direktør Keld I. Hansen.

- Der har heldigvis igen været mange virksomheder at vælge imellem, og det viser, at vi har et både initiativrigt og nytænkende erhvervsliv, der tiltrækker opmærksomhed udover kommunens grænser, siger Keld I. Hansen.

Annonce

Priserne

De fem priser, der skal uddeles ved Awardshowet er Erhvervsprisen, Iværksætterprisen, Den Sociale Virksomhedspris, Ungeprisen og den senest tilkomne Initiativprisen. Som den "nye i klassen" gives Initiativprisen til en virksomhed, organisation eller enkeltperson, som i det forgangne år har ydet et ekstraordinært initiativ, som forventeligt vil medføre en positiv udvikling for Tønder Kommune og eller branding af Tønder Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Herrehåndbold For abonnenter

Thomas Mogensen farede vild på landevejen og mistede noget af sig selv

Annonce