Annonce
Erhverv

Populært fest- og mødested i Bramming sættes til salg

Postgaarden er toprenoveret og indrettet med sans for det historiske posthus fra 1917. Her har de fem ejere taget plads på bænken i indgangspartiet. Fra venstre: Kim og Loise Jacobsen, Morten Knudsen og Dorte og Frank Tøstesen. Private
Efter tre år med fuld fart på har folkene bag Postgaarden i Bramming valgt at sætte stedet til salg, og for nye købere følger en godt fyldt booking-bog med i handelen, så ingen risikerer at skulle droppe en fest.

BRAMMING: I tre år har ildsjælene bag Postgaarden – fest- og mødestedet i Jernbanegade i Bramming – drevet stedet ved siden af deres faste fuldtidsjobs.

- Det har været både spændende og krævende, og vi glæder os over, at folk i Bramming har taget så godt imod stedet, ligesom vores tre bed & breakfast værelser er godt udlejede, siger Morten Knudsen på vegne af ejerkredsen.

- Vi må se i øjnene, at vi ikke kan holde til konstant dobbeltarbejde. Det er blevet til noget mere end det fritidsarbejde, vi regnede med for tre år siden. Derfor sætter vi nu stedet til salg, og vi giver den pænt fyldte booking-kalender med i handelen. De allerede indgåede festaftaler kører således videre efter planen, ligesom vi også fortsat tager imod nye fester og arrangementer, siger Morten Knudsen.

Annonce

Postgaardens historie

Stedet er sat til salg gennem ejendomsmægler E. Dam Jensen, Esbjerg, og ejerne satser på, at nye ejere kan og vil drive stedet både weekend og hverdag og til såvel fester som møder, kurser og foredrag.

- Vi mener, Postgaarden har potentiale til mange forskellige aktiviteter – og til meget mere end vi formår – endsige har tid til at udnytte. De kommende ejere får en godt booket kalender med i handelen og har således de rette betingelser at drive stedet videre på. Samtidig mener vi også, at der på Postgaarden er plads og muligheder for at tænke nye tanker og dermed optimere driften til fuldtid, fastslår Morten Knudsen, der henviser til ejendomsmægleren hvad angår pris og købsaftaler.

Stedet ejes og drives af Loise og Kim Jacobsen, Dorte og Frank Tøstesen og Morten Knudsen, der i maj 2017 åbnede i nyrenoverede lokaler i Brammings gamle posthus fra 1917.

De kunne se ideen i de centralt beliggende bygninger, og foretog en omfattende renovering og ombygning, så Postgaarden i dag fremstår som et stort moderne forsamlingshus med attraktive fest- og mødelokaler, nye køkkenfaciliteter og øvrige birum. Festlokalerne består af en stor og en lille sal på i alt 228 kvm., hvor der kan dækkes fint op til 150 personer, der er indrettet tre B&B værelser i stueplan samt to lejligheder på 1. og 2. sal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

3F Kolding er uforstående over for at Danfoss flytter fabrik til Polen

Leder For abonnenter

JV mener: Uvenlig behandling af tyskere skal stoppe

Det er en gevinst for den danske del af grænselandet, når tyskere og andre EU-borgere beslutter sig for at købe et hus i Sønderjylland. Sidste år solgte EDC i Rødekro og Nybolig i Padborg i alt 55 huse til udenlandske EU-borgere, hvoraf langt de fleste var tyskere. Det er med til at skabe udvikling i en landsdel, der ellers i mange områder kæmper med faldende befolkningstal. Derfor er det meget bekymrende, at både advokater og ejendomsmæglere i Sønderjylland oplever, at servicen over for de udenlandske huskøbere er blevet forringet i en grad, så det kan risikere at få mulige tilflyttere til at opgive deres forehavende. Den oplevede forringelse er sket i forbindelse med, at den statslige Styrelse for International Rekruttering og Integration siden 1. april har overtaget opgaven med at udstede EU-opholdsbevis til de udlændinge, som vil flytte til Danmark, fordi de er ved at købe et hus i Danmark. Forinden var det Statsforvaltningen, der stod for opgaven. Dengang var oplevelsen hos advokater og mæglere, at udlændingene fra andre EU-lande, inden de flyttede hertil, kunne få det opholdsbevis, der er betingelsen for at kunne gennemføre huskøbet. Men det er ulovligt at gøre det på den måde, mener den statslige styrelse. Den kræver, at udlændingene har bopæl her i landet først, og dermed skal de leje en bolig, før de kan købe én. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) bør i en fart finde ud af, om det virkelig kan passe, at det pludselig skal være så besværligt for en EU-borger at købe et dansk hus. Selv om hans styrelse benægter, at der er lavet om på praksis, er der en række kilder, som har fortalt JydskeVestkysten, at behandlingen af sagerne foregik meget smidigere, da det var Statsforvaltningens opgave. Det må kunne lade sig gøre at genskabe den situation, så Danmark igen kan blive opfattet som et venligt værtsland for EU-medborgere, som kan forsørge sig selv og som har lyst til at købe et hus i vores land.

Annonce