Annonce
Erhverv

Populært fest- og mødested i Bramming sættes til salg

Postgaarden er toprenoveret og indrettet med sans for det historiske posthus fra 1917. Her har de fem ejere taget plads på bænken i indgangspartiet. Fra venstre: Kim og Loise Jacobsen, Morten Knudsen og Dorte og Frank Tøstesen. Private
Efter tre år med fuld fart på har folkene bag Postgaarden i Bramming valgt at sætte stedet til salg, og for nye købere følger en godt fyldt booking-bog med i handelen, så ingen risikerer at skulle droppe en fest.
Annonce

BRAMMING: I tre år har ildsjælene bag Postgaarden – fest- og mødestedet i Jernbanegade i Bramming – drevet stedet ved siden af deres faste fuldtidsjobs.

- Det har været både spændende og krævende, og vi glæder os over, at folk i Bramming har taget så godt imod stedet, ligesom vores tre bed & breakfast værelser er godt udlejede, siger Morten Knudsen på vegne af ejerkredsen.

- Vi må se i øjnene, at vi ikke kan holde til konstant dobbeltarbejde. Det er blevet til noget mere end det fritidsarbejde, vi regnede med for tre år siden. Derfor sætter vi nu stedet til salg, og vi giver den pænt fyldte booking-kalender med i handelen. De allerede indgåede festaftaler kører således videre efter planen, ligesom vi også fortsat tager imod nye fester og arrangementer, siger Morten Knudsen.

Annonce

Postgaardens historie

Stedet er sat til salg gennem ejendomsmægler E. Dam Jensen, Esbjerg, og ejerne satser på, at nye ejere kan og vil drive stedet både weekend og hverdag og til såvel fester som møder, kurser og foredrag.

- Vi mener, Postgaarden har potentiale til mange forskellige aktiviteter – og til meget mere end vi formår – endsige har tid til at udnytte. De kommende ejere får en godt booket kalender med i handelen og har således de rette betingelser at drive stedet videre på. Samtidig mener vi også, at der på Postgaarden er plads og muligheder for at tænke nye tanker og dermed optimere driften til fuldtid, fastslår Morten Knudsen, der henviser til ejendomsmægleren hvad angår pris og købsaftaler.

Stedet ejes og drives af Loise og Kim Jacobsen, Dorte og Frank Tøstesen og Morten Knudsen, der i maj 2017 åbnede i nyrenoverede lokaler i Brammings gamle posthus fra 1917.

De kunne se ideen i de centralt beliggende bygninger, og foretog en omfattende renovering og ombygning, så Postgaarden i dag fremstår som et stort moderne forsamlingshus med attraktive fest- og mødelokaler, nye køkkenfaciliteter og øvrige birum. Festlokalerne består af en stor og en lille sal på i alt 228 kvm., hvor der kan dækkes fint op til 150 personer, der er indrettet tre B&B værelser i stueplan samt to lejligheder på 1. og 2. sal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa For abonnenter

Afstandskrav er lempet: Skolerne er klar til næsten normale skoledage

Annonce