Annonce
Sønderborg

Populært talk-show bliver optaget i Sønderborg

Søren Dahl og det populære talkshow Dahl på Hack kommer til Sønderborg. Pressebillede
Jan Hellesøe og Jesper Koch er gæster, når Dahl på Hack optages på Alsik Hotel den 2. juni.

Sønderborg:  Den 2. juni har du mulighed for at overvære optagelserne af det populære talkshow Dahl på Hack på Alsik Hotel i Sønderborg. Her får den folkekære vært Søren Dahl besøg af to kendte sønderjyder Jan Hellesøe og Jesper Koch.

Jesper Koch står i spidsen for den kulinariske indsats på Alsik Hotel, herunder Syttende, der i efteråret blev kåret til Årets Nye Restaurant af White Guide. Derudover kendes Jesper fra tv-programmer som Masterchef og Kochen på Toppen.

Manipulator Jan Hellesøe kendes af mange fra tv-programmet "Fuckr med dn hjerne". Han har gennem de sidste måneder desuden forsøgt at hjælpe mange med at kvitte smøgerne gennem sine populære rygestop-events på Facebook.

Annonce

Radioprogrammet Dahl på Hack optages som regel på den århusianske Café Hack, hvor Søren Dahl får besøg af spændende og aktuelle gæster. Han rejser dog også rundt i landet med sit program for at optage tæt på sine lyttere og gæster.

Arrangementet den 2. juni begynder klokken 19 og information om billetsalg findes på alsik.dk. Programmet sendes efterfølgende både som podcast og på Classic FM.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

22-årige Katarina var solgt første gang hun sad bag rattet i en bus:  - Det var fedt og overvældende pludselig at styre sådan et kæmpe køretøj

Annonce