Annonce
Rejser

Porto Santo: Dansk flyselskab i forsøg med "sikker" corona-ferie

Hotel Vila Baleira Thalasso & Spa, som deltagerne i DAT-turen skal bo på. Flyselskabet forbeholder sig ret til at annullere flyvningen og tilbagebetale billettens pris, hvis ikke halvdelen af pladserne ser ud til at blive solgt. Foto: Primo Tours

Flyselskabet DAT prøver nu at sætte gang i rejseaktiviteten ved som et forsøg at sende kunder til et ”sikkert” feriested og med covid-19-test med straks-svar lige før afgang inkluderet.

Målet er Porto Santo, en mindre ø nær Madeira, og hørende til Portugal.

Direktøren i DAT, Jesper Rungholm, siger i en pressemeddelelse:

Annonce

”Vi fokuserer på en sikker destination, test og god plads om bord - og selvfølgelig at vore passagerer opfører sig ansvarligt.”

”Rejsevejledninger skal tages seriøst, men det er ikke seriøst at dømme hele lande ude, når der er regioner eller øer, som har situationen under kontrol.”

DAT benytter et ommøbleret fly, som har 90 businessclass-stole og et mindre antal økonomiklasse-stole. Alle, der køber billet til afgangen 19. november, kommer til at sidde på de mest bekvemme pladser. Som noget meget usædvanligt bliver maskinen også på Porto Santo, således at kunderne straks kan blive fløjet hjem, hvis corona-situationen ændrer sig drastisk.

Porto Santo er de seneste år blevet et populært golfrejsemål blandt danskere, og på turen med DAT er transport af golfbag og et andet stykke bagage på højst 15 kilo inkluderet.

Prisen for en returbillet er inden 7. november 5990 kroner og derefter 1000 kroner dyrere. Billetter bookes på www.dat.dk.

Turen er med fire overnatninger, som man selv booker på Hotel Vila Baleira Thalasso & Spa. Prisen er cirka 1500 kroner pr. person i delt dobbeltværelse og med all inclusive, fri golf, lån af cykel og transfer. Pris for enkeltværelse er cirka 1840 kroner. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce