Annonce
Kolding

Postkasse blev sprængt i luften i Vamdrup

En postkasse blev sprængt i luften på Jernbanegade i Vamdrup mandag eftermiddag. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Vamdrup: Klokken 14 mandag eftermiddag fik Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om en postkasse, som var blevet sprængt i luften på Jernbanegade i Vamdrup.

- Der er tale om en metalpostkasse, som er blevet sprængt i luften med noget fyrværkeri. Vi har været i kontakt med et vidne, som har set en mindre bil med to personer køre fra stedet, forklarer vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Arno Rindahl Petersen.

I forbindelse med hændelsen var der særligt på de sociale medier forlydender om en hund, som pådrog sig en skade i samme tidsrum. Vagtchefen kan dog ikke sige, hvorvidt der er sammenhæng imellem de to ting.

- Som ejeren af hunden har forklaret det, var han ude at gå tur med sin hund, og den løber så om bag et hus, hvor der er et lille skovstykke. Han fulgte efter, og der så han hunden sidde lidt passivt. Han ser så, at den har en lille skade på ryggen, og kort tid efter sprænger postkassen så på den anden side af bygningen, forklarer vagtchefen og fortsætter:

- Vi har afhørt dem, der var i området, men det er altså svært lige at sige, om de to sager hænger sammen. Der var en dyrlæge ude og kigge på hunden. Den havde et mindre overfladisk sår på ryggen, som ikke krævede den store behandling, men det blev renset, og heller ikke dyrlægen kunne sige noget om, hvorvidt såret stammer fra et snit, eller om hunden er løbet ind i en gren eller lignende, siger Arno Rindahl Petersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Team Esbjerg For abonnenter

Norske Team Esbjerg-spillere i drillehumør: Vi håber ikke, at Jesper bliver alt for ked af det

Annonce