Annoncørbetalt indhold

Postkasse stickers med tekst og figurer

Annonce

Dette indhold er sponsoreret

Trænger dine tomme vægge til et nyt look, der ikke involverer det traditionelle valg, såsom plakater eller malerier? Hos Smart Stickers finder I et bredt udvalg af wallstickers. En anderledes form for vægdekoration, der også giver jer mulighed for at være kreative på unik måde, og til en overkommelig pris. Smart Stickers tilbyder wallstickers til alle rum i boligen - lige fra køkken og entré til soveværelset, børneværelset og stuen. Smart Stickers sælger også Postkasse Stickers så I kan gøre jeres postkasse personlig, med et stort udvalg af skøre og anderledes Postkasse stickers, der både kan få smilet blandt familien og af de besøgende. Ta’ et kig på hjemmesiden eller læs mere her.

Vær kreativ hos Smart Stickers

Smart Stickers forhandler wallstickers til postkassen og boligindretningen, og giver jer også muligheden for at slippe fantasien løs, og designe jeres egne wallsticker eller Postkasse stickers, hvis I ikke fandt den perfekte wallsticker eller Postkasse stickers blandt det udvalgte sortiment på hjemmesiden. På hjemmesiden kan I selv vælge om jeres wallsticker eller Postkasse stickers, skal bestå af et billede, et simpelt, personligt citat eller figurer. Alt er muligt - du skal blot angive skrifttype, farve, bredde, højde og eventuelle bemærkninger, der kan arbejdes ud fra.

Giv din postkasse et personligt look med Postkasse stickers

Hos Smart Stickers tilbydes I et stort udvalg af unikke Postkasse stickers. I sammensætter selv jeres stickers med de ønskede figurer, navne og husnumre, og personliggøre hermed jeres postkasse på egen hånd. I finder både “almindelige” familie figurer, men også muligheden for at klæde jer grafisk ud, som superhelte, pirater, spøgelser, zombier eller meget andet. Hvis I ikke er interesseret i at påsætte selvklæbende figurer af jeres familie på postkassen, tilbyder Smart Stickers også stickers kun med navne og husnummer, både med og uden dekorationer. Du kan også få Postkasse stickers, der skal forestille jeres husdyr, hvad enten det er en hund eller en kat, så findes begge wallstickers - på den måde bliver husdyret også en del af familie.

Dekorér et børneværelse med wallstickers

Smart Stickers primære fokus er at designe wallstickers, der kan benyttes til at indrette værelserne, der tilegnes de små. Her sælges både wallstickers egnet til at dekorere drenge- og pigeværelset i alt fra illustrationer af dyr og computerspil til sportsgrene og fængende, personlige citater. Så hvis I er på udkig efter nogle flotte wallsticker til børneværelset, så kan I eksempelvis designe eller bestille en wallsticker med barnets navn til børneværelset. Størrelse og design er helt op til jer, men hvis navneskiltet skal bruges på døren, er en mindre skriftstørrelse det smarteste valg.

Fokus på god kvalitet

Hos Smart Stickers er det vigtigt, at kunderne får tilsendt en wallsticker, i den bedste kvalitet til en god pris. Derudover har de en hurtig leveringstid, kun én til tre hverdage og en lav fragtomkostning. Hos Smart Stickers er der fokus på høj kvalitet, så I aldrig kommer til at fortryde, at I bestilte jeres wallsticker eller Postkasse stickers fra Smart Stickers.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.