Annonce
Læserbrev

Potentialejægerne er afsluttet med succes

Læserbrev: Aabenraa Kommune er landskendt for at gå nye og utraditionelle veje for at skaffe kontant- og uddannelsesmodtagere tilknytning til arbejdsmarkedet.

Den seneste vej er "Potentialejægerne". Mandag den 24. juni blev første succesfulde forløb af Aabenraa Kommunes projekt "Potentialejægerne" afsluttet med en hyggelig reception, indbudt af tovholder på projektet Team Lehman & Partners.

Tyve kontant- og uddannelsesparate personer med problematikker inden for stress, angst og depression, samt lettere fysiske udfordringer har deltaget i forløbet, der skal genskabe troen og kontakten til deres eget potentiale, derfor har indsatsen fået navnet Potentialejægerne.

Alt er med henblik på at ruste deltagerne i Potentialejægerne til at få fodfæste og bidrage på arbejdsmarkedet. Dette kan kun lade sig gøre med positiv opbakning fra erhvervslivet, og med et fortrinligt samarbejde med Lehmann & Partners, Arena Aabenraa, DGI, samt naturligvis med de engagerede medarbejdere fra Jobcentret.

Fremadrettet vil indsatsen så blive koncentreret om efterværn og opfølgning på de personer, der har gennemført det første forløb således, at målsætningen om, at deltagerne får fodfæste og kan bidrage på arbejdsmarkedet og ikke mindst, at de opnår troen på eget potentiale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tønder

Den nye skole i Skærbæk

Kolding

Mænd nægter ulovlig import af hundehvalpe fra Polen og vil ikke udtale sig: 70 købere skal afgive forklaring

Annonce