Annonce
Esbjerg

Poul Krebs koncert i Ribe: Der skal sælges 500 billeter før det løber rundt

Poul Krebs kan høres både akustisk og med strøm og stort band lørdag eftermiddag og aften ved en dags-festivalen, Musik på Engen, som holdes i de smukke omgivelser på Hovedengen i Ribe. Arkivfoto: Hans Christian Gabelgaard.
Mandag eftermiddag var der solgt 200 billetter til lørdagens Open Air-koncert på Hovedengen, men arrangør Claus Pedersen, bestyrer af Danhostel Ribe, er meget fortrøstningsfuld i forhold til de kommende dages billetsalg - og muligheden for at få økonomien til at løbe rundt.

RIBE: Vejrguderne lover på forhånd ideelt koncertvejr på lørdag: 20 grader, sol og lidt overskyet, men først og fremmest tørvejr. Kommer det til at holde stik, tør Claus Pedersen, bestyrer af Danhostel i Ribe, også godt tro på, at der kommer de 400-500 mennesker, der skal til for at få balance i økonomien, når han står bag en dags-festivalen Musik på Engen.

Her er Poul Krebs det store trækplaster, og her vil man kunne høre Krebs både i en akustisk udgave om eftermiddagen og med band og strøm til forstærkere og guitarer lørdag aften.

- På nuværende tidspunkt har vi solgt små 200 billetter. Det er helt fint og lever meget godt op til vores forventninger. Jeg regner med, at mange lige venter og ser, hvordan vejret tegner sig, og det ser heldigvis fornuftigt ud for de kommende dage. Og så håber jeg på, at folk i Ribe er med på ideen om en stor koncert på Hovedengen med udsigt til Domkirken på en koncertplads, som ikke bliver smukkere. Og så satser vi da også på, at masser af danske gæster i byen har lyst til at få en musikalsk oplevelse, lyder det fra Claus Pedersen.

Det siger han mandag eftermiddag, mens han har travlt med at booke amerikanske og hollandske gæster ind på vandrerhjemmet, ligesom et par italienske turister også lige kigger forbi for at leje et par cykler, så de kan komme på opdagelse i Ribe og omegn.

Annonce

Fra klokken 15 til 22.30

Der vil være musik på Hovedengen på lørdag fra klokken 15 til 22.30. Programmet ser således ud:

Kl. 15.15 spiller den lokale sanger og guitarist Flemming Bevensee, kl. 1630: spiller Poul Krebs & Friends akustisk musik - det er sammen med sangerinderne Signe Svendsen og Rikke Thomsen. Klokken 18.30 spiller pianisten Esben Just, og klokken 20.30 til 22.30 kommer der strøm på, når Poul Krebs spiller op til bal med sit band. Billetterne koster 325 kroner.

Ved døren

- Men 80 procent af de gæster, vi har lige nu, er danske gæster, og det samme hører jeg fra de andre overnatningssteder i byen. Det får os til at tro på, at vi også vil være i stand til at sælge mange billetter ved døren, siger Claus Pedersen.

Han har dog på forhånd sikret sig, at den økonomiske risiko i forbindelse med arrangementet er begrænset, eftersom en del rundhåndede lokale firmaer spænder et økonomisk sikkerhedsnet ud under en dags-festivalen i form af tilskud i tilfælde af underskud.

- Men vi håber ikke, det bliver nødvendigt. Kan vi få 500-600 mennesker ind, kan vi i stedet få et lille overskud, og så kan det da godt tænkes, at det kan blive en tradition med en årlig sommerkoncert i Ribe. Jeg kunne da godt tænke mig at hente Thomas Helmig eller Rasmus Seebach til Ribe næste sommer, lyder det optimistisk fra Claus Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce