Annonce
Haderslev

Poul Pelle og Jane om kæresteweekend: Det er årets vigtigste weekend

Poul Pelle og Jane Riis nyder at være på Aarø Camping, hvor de føler der er god plads til mennesker med særlige behov. De bor altid i hytte nummer fem. Foto: Connie Bøgwad Schmidt
Det er 10 år siden, Poul Pelle og Jane Riis blev kærester, og i år er det 10 gang, parret holder kæresteweekend i en hytte på Aarø Camping. Til dagligt bor de i hver sin lejlighed på samme bosted i Aabenraa.
Annonce

AARØ: Regnen står ned i tykke stråler, men den kan ikke slukke "ilden" i hytte nummer fem på Aarø Camping, hvor Poul Pelle og Jane Riis for 10. gang i træk nyder en kæresteweekend, for de er vilde med Aarø og hinanden.

- Det er årets vigtigste weekend, og i morgen går vi over i receptionen og bestiller hytten til næste år, sådan gør vi hvert år, fastslår 33-årige Poul Pelle.

Hans 39-årige kæreste, Jane Riis, er 200 procent enig:

- Det er den weekend, hvor vi er helt os selv, og det føles dejligt. Jeg kan rigtig godt lide stemningen herovre, siger Jane, mens hun smiler genert og trækker den bløde lynlåstrøje lidt tættere om sig.

Jane Riis må dele Poul Pelle med mange, men det synes hun er fint, fordi hun kan godt lide stemningen på Aarø Camping. Musikeren Chic McLean er altid klar. Foto: Connie Bøgwad Schmidt

- Det eneste vi har en aftale om, det er at vi skal ringe, når vi er ankommet, og så er vi ellers os selv indtil på mandag, hvor vi igen tager bussen hjem til Aabenraa, forklarer Poul Pelle, og tilføjer:

- Vi kan selvfølgelig altid ringe, hvis der er noget, men det bliver der ikke herovre.

Annonce

Plads til alle

Til dagligt bor Poul Pelle og Jane Riis i hver sin lejlighed på samme bosted i Aabenraa. Poul Pelle arbejder  på TV Glad, og Jane Riis arbejder i et beskyttet værksted, derudover er de hinandens bedste venner.

- Vi forstår hinanden, vi kan snakke sammen og hjælpe hinanden. Vi har det bare godt sammen, siger Poul Pelle.

Og ja, mere indviklet behøver det der kærlighed jo heller ikke at være.

Parret er begejstrede for Aarø Camping, fordi her har de gennem alle årene oplevet, at der var plads til dem, selv om de har flere udfordringer, end folk har flest.

- Det er Danmarks bedste plads for folk med særlige behov, sådan har det altid været, og vi har mange bekendte her. De nye ejere er også rigtig flinke, siger Poul Pelle, mens Jane nikker.


Det er Danmarks bedste plads for folk med særlige behov, sådan har det altid været og vi har mange bekendte her. De nye ejere er også rigtig flinke.

Poul Pelle


Aarø campingplads fik nye ejere i februar, et tysk par, Isabell og Dirk Schäfer, der sagde farvel til livet i Frankfurt, flyttede til Aarø... og blev mødt af corona-nedlukningen og mange afbestillinger, men det lysner lidt.

Poul Pelle og Jane var tilbage i marts også en smule bekymrede for en aflysning, men valgte at se tiden an.

Annonce

Mange venner

At det er weekenden, hvor parret er helt for sig selv, er måske lidt en overdrivelse, fordi Poul og Jane hænger ud med mange mennesker på pladsen, men de hænger ud med dem, de vil hænge ud med.

Især Poul har mange han lige skal tale med, og når han er på Aarø, går han blandt andet tur med Bent Pedersens hund Pan. Nogle gange i selskab med Bents barnebarn, Emil Poulsen på 11 år.

Emil Poulsen på 11 år og Poul Pelle går altid tur med Bent Pedersens hund Pan. Poul og Jane har lært familien at kende på Aarø Camping. Foto: Connie Bøgwad Schmidt

Under den forlængede weekend besøger Poul og Jane andre af øens seværdigheder: Havnen, kirken og andre steder af interesse, men det er campingpladsen, der er deres paradis. Normalt har Poul og Jane heller ikke tid til udflugter om lørdagen, fordi der på pladsen plejer at være en skotsk/irsk musikfestival, men også den har coronaen aflyst.

Annonce

Overraskelser

En af musikerne, skotten Chic McLean fra bandet The Islanders, er fastligger på pladsen, og han hilser hjerteligt på Poul og Jane, da de kommer forbi hans campingvogn. De er fælles om at savne årets festival.

Aftenen skal dog nok blive munter alligevel. Det nye værtspar har en overraskelse i ærmet til de campister, der er på pladsen. Der er bare det ved overraskelser: At de må ikke afsløres, så det bliver de ikke.

Chic McLean og Poul Pelle har en hemmelighed eller to at dele. Foto: Connie Bøgwad Schmidt

Poul Pelle har nemlig også overraskelserne klar til Jane, når hun den 16. august fylder 40 år, hvilket hun fejrer med en stor fest dagen inden.

- Det har jeg for længst sørget for, siger Poul Pelle med et hjertevarmt smil vendt mod Jane, inden hun går ind og finder sit regntøj frem.

- En campist kan klare al slags vejr, det kan en spejder også, det har jeg engang skrevet på Facebook, og det fik mange likes, siger Poul Pelle, mens Jane smiler - regnvejr eller ej.

Jane Riis og Poul Pelle har været sammen i 10 år. De er i færd med at nyde deres 10. kæresteweekend på Aarø. 
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Trekantområdet

Covid-19: Smittetal stiger mere i Fredericia end i nabokommuner

Annonce