Annonce
Esbjerg

Power genåbner butikken i Esbjerg efter corona-bøvl

Power i City Nord har nu myndighedernes velsignelse til sin alternative indgang fra Stormgade. Privatfoto
Myndighederne har godkendt Powers midlertidige plan for butikken i Esbjerg, så den igen er åben for kunderne, som stadig skal gå via dobbeltdøren på bagsiden af butikken.

Esbjerg: Elektronikforretningen Power måtte i sidste uge lukke sin butik i City Nord i Esbjerg i kølvandet på regeringens tiltag i detailhandlen for at begrænse smittende af coronavirus.

Eftersom Powers hovedindgang er placeret under tag på centertorvet ved Bilka måtte Power lukke sin almindelige hovedindgang. I stedet etablerede elektronikkæden en alternativ indgang fra butikkens bagside i Stormgade, men denne viste sig ikke at leve op til brandmyndighedernes krav.

Nu har myndighederne imidlertid godkendt Powers midlertidige plan for butikken i Esbjerg, så den igen er åben for kunderne, som stadig skal gå via dobbeltdøren på bagsiden af butikken, mens fronten ud til centertorvet og Bilka stadig er lukket, oplyser Jesper Boysen, administrerende direktør hos Power.

- På landsplan er alle Power-butikker med en enkelt undtagelse åbne – ikke mindst, fordi vores varer er vigtige for kunderne i denne usikre tid. Kunderne følger jo udviklingen tæt og kommunikerer hjemmefra på tv, computer, mobilen, og de har behov for, at vi står klar til at hjælpe med service, udskiftning og lignende. Blandt andet er det derfor at vores branche ikke blevet bedt om at nedlukke, fortsætter Jesper Boysen.

Kravet fra sundhedsmyndighederne til detailhandlen er, at alle butikker skal have ind- og udgang direkte fra det fri. Det er også derfor, at kunderne i Esbjerg kommer til at gå ind fra vores indgang mod Stormgade.

- Vi har en medarbejder i vores indgangsparti, som holder skarpt øje med, hvor mange kunder vi lukker ind i, så der er god plads til at alle kan handle trygt. Medarbejderen gør også opmærksom på, at kunden har mulighed for at få udleveret et sæt gummihandsker, så man trygt kan røre ved vores udstillingsmodeller. Efter hver kunde afspritter vi hænderne, kontaktflader og betalingsterminal og gør klar til den næste kunde, fortæller Power-direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce