Annonce
Esbjerg

Power klar til Esbjerg-åbningsfest: Her er datoen

Adm. direktør Jesper Boysen, Power, afslører nu hvilken dato kæden åbner i Esbjerg. Arkivfoto
Elektronik- og hvidevarekæden Power annoncerer nu sin åbningsdato i Esbjerg. Den store åbningsfest vil blive fejret med masser af køtilbud, konkurrencer, kaffe og morgenbrød, lover direktøren.

Esbjerg: Elektronik- og hvidevarekæden Power er nu klar til at mangfoldiggøre datoen for kædens åbning i Esbjerg.

Det bliver fredag den 13. september klokken 07.00 på adressen Stormgade 155 lige ved siden af Bilka i det omkring 2.000 kvadratmeter store, tidligere H&M-lejemål.

Administrerende direktør i Power-kæden Jesper Boysen lover, at det kommer til at ske med et brag af en åbningsfest med masser af køtilbud, konkurrencer, kaffe og morgenbrød.

Således vil der fra morgenstunden være kaffe og morgenbrød samt en masse konkurrencer og præmier til de tilbudsjægere, der i løbet af natten stiller sig i kø til de ekstraordinære åbningstilbud.

- Esbjerg har længe stået højt på Powers ønskeseddel, og jeg fornemmer også, at byen glæder sig til at få en ny elektronik- og hvidevarebutik. Vi planlægger nu et brag af en åbningsfest, hvor vi fylder den nye butik op med masser af varer til vanvittige priser, udtaler direktøren.

Han for længst sat sit Esbjerghold, hvor varehuschef Kasper Sams sammen med 40 ansatte og en stribe håndværkere er ved at lægge sidste hånd på butikken, så den kan være åbningsklar.

Annonce

Om Power

Power er et forholdsvis nyt koncept, men historien begynder faktisk helt tilbage i 1962 i Norge. Her gik 46 norske elinstallatører sammen i en fælles indkøbsforening for at give kunderne de bedste mærkevarer til favorable priser, der efter noget tid blev en del af Expert.

I 2017, skiftede Expert AS navn til Power International AS. I dag driver Power International AS, Power, Punkt1, Expert, 2tal, Elplus i Danmark, samt Power i Norge, Sverige og Finland. Kæden ejes primært af to driftige nordmænd, der også står bag firmaerne Wilhelmsen AS og Dolphin Invest AS.

Power har i dag butikker i blandt andet Glostrup, Herlev, Odense, Frederiksberg, Randers, Viby J., Nykøbing Falster, Sønderborg, Holstebro, Tilst, Herning, Lyngby, Holbæk og Køge. Forleden åbnede man også i Aalborg.

Vil ruske op i Esbjerg

Power vil op til åbningsfesten distribuere flere end 145.000 åbningstilbudsaviser i hele Sydvestjylland og forventer, at 800-1.000 kunder vil stå i kø fra morgenstunden.

- Vi kommer til at ruske op i Esbjerg og Sydvestjylland. Her mangler simpelthen konkurrence inden for elektronik- og hvidevarer. Det kommer Power til at lave om på. Vi skruer nu op for konkurrencen og ned for priserne – både til vores åbningsfest og i fremtiden, siger Jesper Boysen.

Åbningstilbuddene offentliggøres i løbet af onsdag den 4. september, og når Powers husstandsomdelte aviser rammer postkasserne.

Da Power for nyligt åbnede sin seneste butik i Aalborg havde man 4.000 kunder i kø på åbningsdagen, mens 14.000 var igennem butikken den første åbningsdag. Det betød samtidig, at der i butikken i Aalborg blev omsat elektronik- og hvidevarer for omkring 20 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Stor ståhej for ingen krænkelse

Det er fastelavnstid og dermed højsæson for det at klæde sig ud, og hvis du tror, at det er sjov og ballade, har du sovet i timen. Udklædning tager man ikke let på i dag. Der er vildt mange hensyn, der skal tages. En god udklædning skal ikke bare være flot, sjov, vellignende eller godt tænkt. Den skal være politisk korrekt. Ve dig, hvis du begår en fejl. TV2-vært Mette Helena Rasmussen, mest kendt fra programmet Nybyggerne, tog et muslimsk tørklæde på og lagde et billede af sig selv på Instagram. Klar til fest. Så stod hun ellers for skud. Som var hun selve tønden til en fastelavnsfest, haglede slagene ned over hende. Hun blev kaldt racist. Hun blev kaldt dum. Hun skyndte sig at undskylde. Det er den typiske reaktion i sådanne sager. En hurtig undskyldning. Det var også sådan Canadas premierminister, Justin Trudeau, i efteråret, krisehåndterede, da et gammelt billede fra en udklædningsfest i 2001 dukkede op. Det viste ham som Aladdin med ansigtet malet brunt. Undskyld. Undskyld. At man tyr til undskyldning og tilbagetog, når uvejret rejser sig, er forståeligt. Kritikken er ofte overvældende, og stemplet Racist er voldsomt. Det ville dog være befriende om nogen turde møde larmen med et: Ti dog stille. Det er så uhyre let at blive krænket, og mange lever tilsyneladende deres digitale liv i en evig på jagt på sager, der kan stimulere raseriet, og det var lige præcis en sådan gruppe tapre netsoldater, som for i flint i kommentarsporet, da Mette Helena Rasmussen havde lagt sit billede på nettet. Programmet ”Kulturen på P1” undersøgte sagen, talte med en række muslimske kvinder – ikke en var provokeret eller krænket. Alle var derimod forbløffede over hele affæren. Det vil tynde så dejligt ud i krænkelsesdebatterne, hvis vi hver især nøjes med at blive krænket på egne vegne. Føler vi os alligevel draget til at tage en minoritet i forsvar, det behov kan opstå, vil det klæde engagementet, om vi sikrer os, at vores hjælp og indsats faktisk er efterspurgt af dem, vi har tænkt os at agere talsmænd for. Og er den ikke det: Så ti dog stille.

Annonce