Annonce
Esbjerg

Power vil massehyre i Esbjerg: 45 nye job skal besættes

Power åbner i Esbjerg efter sommerferien, og i den forbindelse skal kæde have besat 45 stillinger. PR-foto
Elektronik- og hvidevarekæden Power slår efter sommerferien dørene op til en splinterny butik i Esbjerg og skal nu ud at besætte 45 nye stillinger. Den 20. juni kl. 16.30 inviteres alle interesserede til informationsmøde i ECH Park.
Annonce

Esbjerg: Power fortsætter sin ekspansion og åbner – som JydskeVestkysten onsdag kunne afsløre - efter sommerferien en 2.000 kvadratmeter stor butik i Stormgade 155 i Esbjerg – lige siden af Bilka. Kædens indtog i Sydvestjylland betyder 45 nye arbejdspladser, så nu går Power på medarbejderjagt, oplyser kæden i en meddelelse.

Torsdag den 20. juni kl. 16.30 afvikler Power et informationsmøde i ECH Park, hvor alle interesserede kan komme forbi og høre mere om de forskellige jobfunktioner og Power som arbejdsplads.

- Selv om blækket på vores lejekontrakt knap er tørt, så er vi allerede i fuld gang med vores rekruttering her i Esbjerg. Det kræver selvsagt en ekstra indsats, når hele 45 nye stillinger skal besættes, så nu har vi taget initiativ til et informationsmøde om Power og de mange jobtyper, vores nye Esbjerg-butik kommer til at tilbyde, siger Jesper Boysen, administrerende direktør hos Power.

Om infomødet

Sted: ECH Park, Stormgade 200, 6700 Esbjerg

Tid: Torsdag den 20. juni 2019 kl. 16.30-18.00

Tilmelding: Tilmelding åben på power.dk/esbjerg

Annonce

Mød direktøren

Jesper Boysen fortsætter:

- Vi søger engagerede mennesker til i alt 10 forskellige jobfunktioner. Det er alt fra stillinger som salgsleder, sælger, lagermedarbejder, supporter og kassemedarbejder. Mange af stillingerne kan søges både som fuldtid og deltid, og der er masser af muligheder for at kunne præge og udforme jobbets rammer og daglige rutiner, fortæller direktøren.

På informationsmødet får de fremmødte mulighed for at møde Jesper Boysen, operationel chef Mads Stenger samt en række medarbejdere fra de allerede eksisterende Power-butikker rundt om i landet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce