Annonce
Haderslev

Præsidentskifte i Rotary Hertug Hans

Der var fællesfoto, da Haderslev Hertug Hans Rotary skiftede præsident. Fra venstre Jens Hybschmann, der blev hædret for sin indsats i klubben med en Poul Harris Fellowship, derefter den nye præsident, Rolf Ebbesen, og distriktets nye guvernør Jens Kaptain samt den afgående præsident, Henrik Rønnest. Privatfoto
Annonce

Haderslev: Ved en hyggelig ceremoni i en tipi nordøst for Haderslev har Haderslev Hertug Hans Rotary Klub skiftet præsident. Henrik Rønnest takkede af og gav præsidentopgaven videre til Rolf Ebbesenfrem frem til juli 2021.

Ved præsidentskiftet var det også på tide at gøre status. For Haderslev Hertug Hans Rotary Klub var året 2019-20 positivt - også trods coronaen. Klubben har holdt 38 møder, og nogle af dem var online på grund af corona-restriktionerne.

Flest møder har der været på ”hjemmebanen” Hotel Norden med emner som ”Genforeningen i Haderslev” , ”V2-bomben” eller ”Retsopgøret efter anden  verdenskrig”  Et absolut hit ved klubmøderne på Hotel Norden er, når et medlem fortæller om sit liv, sit job, sin virksomhed og cv. Igennem året har otte af klubbens medlemmer været ”på” med  sådanne foredrag.

Udemøderne har givet medlemmerne af Haderslev Hertug Hans Rotary Klub mulighed for at stifte bekendtskab med Kulturhus 6100, Dambåden Dorothea, Provas, Haderslev Katedralskole, Syddansk Universitet, mm.

Afgående præsident Henrik Rønnest oplyser, at klubben har haft fokus på de mange nye medlemmer, der er kommet til klubben.

- Vi skal huske på, at de nye kommer med i et fælles ønske om at indgå i venskab, bidrage med viden fra deres branche og bringe værdi ind i et fælles netværk, forklarer Henrik Rønnest, der selv er partner i et landmålerfirma.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Regionalt For abonnenter

Underretninger om belastede børn fortsætter på rekordhøjt niveau: Ekspert savner viden bag tallene

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce