Annonce
Trekantområdet

Præst går til Middelfart fra AC Horsens

Michael Præst kommer direkte fra Horsens til Middelfart.
Annonce

Søndag eftermiddag modtog han blomster fra manager og træner Bo Henriksen før Superliga-kampen AC Horsens-OB som tak for god ro og orden og nu meddeler Middelfart Boldklub, at klubben har skrevet kontrakt med den 20-årige midtbanespiller Matthias Præst.

Kontrakten gælder frem til 30. juni 2022 og han får trøje nummer 8.

Matthias Præst er en talentfuld midtbanespiller, der primært dækker de centrale positioner. Han er løbestærk, og har især sine store forcer i spillet med bolden. En elegant spiller der er dygtig til at binde spillet sammen. Matthias Præst har tidligere spillet ungdomsfodbold i Kolding og Vejle, skriver sportchef Søren Godskesen i en pressemeddelelse.

- Vi har set Matthias spille flere gange og har fået nogle rigtigt gode referencer på ham. Han er en dygtig spiller, som er meget læringsparat og stærk på bolden. Han har gennem det sidste år været en fast del af Superliga-truppen i AC Horsens, og han har uden tvivl lært meget i deres professionelle miljø. Vi har store forventninger til Præst her i Middelfart og vi ser frem til at være en del af hans udvikling som fodboldspiller i de kommende år, udtaler direktør Søren Godskesen.

- eg har været på udkig efter en god klub, hvor jeg kan tage mit næste skridt som fodboldspiller. Jeg har forhørt mig bl.a. hos tidligere holdkammerater, og jeg har kun hørt gode ting om klubben. Den stærke spillertrup og det gode træningsmiljø tiltaler mig, så jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med træningen med mine nye holdkammerater, citerer Middelfart Boldklub Matthias Præst for at sige om skiftet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce