Annonce
Varde

Præsten er flyttet fra Lunde

Kasper Thingemann Bøtker, her fotograferet ved en konfirmation, stopper som præst i Lunde-Outrup og fortsætter i Odder ved Aarhus.  Arkivfoto: John Randeris
Annonce

Lunde-Outrup: Kasper Thingemann Bøtker, Lunde og Outrups præst, har sagt op.

- Jeg skal være præst i Odder. Jeg kommer jo fra Aarhusområdet, og der har vi en del familie, mens min svigerfar bor i Nordjylland, siger Kasper Thingemann Bøtker og fottsætter:

- Vi vil gerne tættere på vores familie, så den bliver en større del af vores børns liv. Det er den primære årsag til, hvorfor vi flytter.

Torsdag 13. august har han afskedsgudstjeneste i Lunde-Outrup, og allerede søndag 15. august bliver han indsat i Odder.

Vi har alle dage været utrolig glade for at bo i Lunde, og jeg har elsket at være præst i Lunde-Outrup Sogne. Jeg har lært fantastisk mange søde mennesker at kende, selvfølgelig har der også været udfordringer undervejs, det tror jeg, der vil være alle steder. Men alt i alt ser jeg tilbage på de seneste 8,5 år med taknemmelighed og glæde over at have haft mulighed for at være præst her, siger Kasper Thingemann Bøtker.

Han har ferie lige nu, og familien er i fuld gang med at flytte. Han når kun lige tilbage tre dage, før det er endegyldigt farvel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Lige før sæsonstart: Ligaspiller i Kolding er testet positiv for corona

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce