Annonce
Danmark

Prøv Dagens Danmark– det er gratis

Peter Rasmussen

For en uge siden sendte Avisen Danmark et

nyt ugebrev på gaden. Dagens Danmark

hedder det, og det er en lynhurtig præsentation af fire af døgnets vigtigste historier. Vi havde håbet, at vi inden sommer kunne få 4000 brugere af Dagens Danmark. Men det tal er allerede nået.

Annonce

Ambitionen med Dagens Danmark er at skære gennem nyhedsstøjen og give afklaring og overblik. I virkeligheden er det forkert at kalde Dagens Danmark et nyhedsbrev, for vi beskæftiger os ikke med de hurtige nyheder, men mere med de aktuelle historier, der former vores hverdag.

Det er altså ikke i Dagens Danmark, at vi har historien om, hvad Mette Frederiksen sagde på et pressemøde i går eller at landsholdet har taget en T-shirt på, som støtter forandringer i Qatar. Til gengæld får du historien om, hvilken strategi, der ligger bag, når Mette Frederiksen for eksempel fremlægger et trafikudspil, der til forveksling ligner det, som blå blok tidligere lagde frem. Og du får historien om, at Qatar behandler sine gæstearbejdere så elendigt at 6500 angiveligt er døde under opførelsen af de stadionanlæg, der skal bruges til Fodbold VM i Qatar i 2022.


Vi beskæftiger os ikke med de hurtige nyheder, men mere med de aktuelle historier, der former vores hverdag.


Det er forskellen på at få sine nyheder stumpvis eller sat ind i en sammenhæng. Det er forskellen på at blive godt orienteret med fire historier om dagen, som jeg og min redaktion har valgt ud og så selv at forsøge at sammensætte et nyhedsbillede ud fra de nyheder, der flimrer forbi i radio, tv og på nyhedssites.

Dagens Danmark findes i øvrigt også på lyd, hvis du skulle have lyst til at få de vigtigste historier i ørerne fremfor på tekst.

Lige nu er det gratis at melde sig til Dagens Danmark, som du får hver dag klokken 18 i din mail-box. Du kan melde dig til på avisendanmark.dk. Det er der som sagt allerede 4000, der har gjort.

Og hvis det ikke er noget for dig, så kan du bare melde dig fra igen.

Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Annonce