Annonce
Varde

Precila har aldrig prioriteret genbrug – nu introducerer hun en ny køb-salg-app

- Lige nu er alle ydelser gratis, men engang er det planen, at du for sølle 29 kroner om måneden vil kunne få mere synlighed på dine annoncer, siger Precila Birungi, medejer af Swibbid. Foto: Martin Ravn
Med en ny app vil Precila Birungi fra Varde være med til at sætte fokus på værdien af genbrug. Men den overordnede vision for Swibbid er også at støtte de lokale butikker.
Annonce

Varde: Hun taler med hele kroppen og en begejstring så energifyldt og dedikeret, at det er svært at lade være med at trække på smilebåndet. 28-årige Precila Birungi fra Varde har virkelig noget på hjerte. Et budskab, hun brænder for, skal brede sig, først lokalt og senere til hele Danmark.

- Sammen med en forretningspartner i Odense og et team af udviklere er jeg med i et projekt om en ny og helt særlig køb-og-salg app. Lige nu er det kun testpersonerne, os selv, vore familier og venner, der har downloadet appen. Hvis konceptet skal lykkes, skal vi være mange flere, fortæller Precila om tjenesten, der er gratis og findes i AppStore under navnet swibbid.

Lige nu er alle ydelser gratis, men engang er det planen, at du for sølle 29 kroner om måneden vil kunne få mere synlighed på dine annoncer.

Precila Birungi, medejer af Swibbid

Annonce

Skambudsfilter

Appen, der er blevet tilgængelig nu, er total jomfruelig, men ideen og udviklingen har været undervejs i mange måneder.

- Det skal være let at sælge sine brugte ting. Derfor er vores app en forbedring af de mange apps, Facebook- og internetsider, der allerede findes på markedet. Vi tilbyder gratis at tage rundt i Varde- Esbjerg og Odense-området for at fotografere eller lave videoer af det, folk vil sælge, forklarer Precila, der, før hun gik ind i dette projekt, var typen, der ikke orkede at sælge sine brugte ting, der stakkede sig op i carporten derhjemme.

- Men min mand derimod. Han kan sælge alt, han er super dygtig. Han synes, det er sjovt, og så tjener vi penge på det. Nu kommer jeg også ind i kampen, tilføjer hun med et stort grin.

Swibbid er blandt andet designet med en auktionstimer, så man inden et bestemt klokkeslæt kan byde på en ting. Den mulighed er en gevinst for dem, der hurtigt vil af med det, de sælger ved at vælge den køber, der har budt højest indenfor et givent tidspunkt. Skambudsfilter er en anden mulighed, der sikrer, at hvis du sætter en ting til salg til 500 kroner, så godtager appen ikke et bud på 50 kroner.

Annonce

Lokal salgsplatform

Med køb-og-salg-appen er det ideen at få så mange som muligt til at downloade appen. Når volumen af brugere er blevet tilstrækkelig stor, iværksættes næste step. Og det er den vision, som Precila måske glæder sig allermest til.

- Vi vil på sigt være et lokalt alternativ til Amazon i USA, hvor folk bestiller på nettet, og så har de varen leveret på deres hjemmeadresse to timer senere. Vi laver noget tilsvarende bare med lokale muligheder, forklarer hun og uddyber:

- Det er vores håb, at byens forretninger, og store kæder, med tiden vil bruge vores app som salgskanal for særligt gode tilbud, så det bliver en platform, der støtter op om det lokale handelsliv. På vores app skal brugeren kunne ”swibe” (red.) mellem gode tilbud fra forskellige butikker, så man ikke behøver at gå ind på en hel masse forskellige Facebook- og hjemmesider. Man bestiller og betaler varen via appen og henter den i butikken. Det er målet, men der er vi ikke endnu, da erhvervsdelen tager længere tid at udvikle og teste. Genbrugstanken med køb og salg vil vi blive ved med at fastholde, for det er vigtigt både for miljøet og alle folk at genanvende.

- Jeg har allerede gjort 100 ting klar, som jeg vil sælge i løbet af ugen. Det er en stor glæde for mig, at andre kan bruge det, jeg selv har været glad for, og så tjener jeg penge på det, jeg sælger. Det er let, og med vores skambudsfilter slipper jeg for en masse bøvl med folk, der ikke vil betale prisen, lyder det fra Precila. Foto: Martin Ravn
Annonce

Studerer jura

Precila Birungi er fra Uganda. Hun kom til Danmark, da hun var tre år gammel. Hun har boet det meste af sit liv i Esbjerg, men har nu etableret sig sammen med sin mand og to børn i Varde.

- Jeg læser jura ved Syddansk Universitet i Odense, så jeg pendler. Jeg er typen, der, når jeg ser en god mulighed, sætter alt i spil. Denne app kan virkelig blive fantastisk, vores vision er både bæredygtighed for forbrugere og ikke mindst for de lokale forretninger. Men alle gode ideer skal løbes i gang, og det er det, vi gør lige nu. Jeg håber virkelig, at rigtig mange vil tage godt imod vores idé, siger Precila Birung, der selv er klar til at køre rundt til folk i Varde-Esbjerg området og hjælpe dem med at tage billeder, video og lægge salgsopslaget på hendes nye app.

- Vi vil give de lokale butikker mulighed for at imødekomme de digitale kunder og samtidig tilbyde et højere serviceniveau, end en side på de sociale medier tilbyder. Foto: Martin Ravn
Sådan ser den nye app ud. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Lærerformand opfordrer Koldings lærere til at tage deres forholdsregler: Sådan kan de mindske risiko for at blive smittet

Annonce