Annonce
Tønder

Prinsen har igen forladt Schackenborg Slot

Omkring tre uger kunne der flages med splitflag på Schackenborg Slot, da prins Joachim sammen med familien midlertidigt var flyttet tilbage til Møgeltønder. Nu er de igen i Paris. Arkivfoto: Cecilie Spottog Petersen
Prins Joachim og familien er atter vent tilbage til deres hverdag i Paris, efter at de i en periode har boet på Schackenborg Slot i Møgeltønder, hvor de har nydt at være.
Annonce

Møgeltønder: Godt og vel tre uger blev det til i denne omgang for prins Joachim og familien på Schackenborg Slot.

I midten af april flyttede prinsen, prinsesse Marie, prins Henrik på 11 år og prinsesse Athena på otte år midlertidigt fra deres bopæl i Paris og ind på slottet i Møgeltønder i forbindelse med coronakrisen.

I weekenden kunne familien så pakke deres ting og flytte tilbage til den franske hovedstad. Det oplyser kommunikationschefen for kongehuset, Lene Balleby, i en pressemeddelelse.

Selvom det var en kort periode, at der kunne flages med splitflag på Schackenborg Slot, så har man på slottet været glad for at have den royale familie tilbage.

- Det er altid en fornøjelse, når familien opholder sig hos os. Vejret har været skønt, så vi har nydt, at de har været her. De er en stor del af vores fortælling, og især prinsen har været tilknyttet her i mange år, så det er noget særligt, når de er hos os, siger Trine Jakobsen, der er direktør på Schackenborg Slot.

Det er ikke kun på slottet og i lokalområdet, at man er glade, når den lille familie er tilbage på det hvide slot. Prinsen og prinsessen har også nydt dagene, mens de har boet der, fortæller Trine Jakobsen:

- Jeg ved fra prinsen og prinsessen, at de også nyder det, når de er her, siger hun.

- Jeg ved fra prinsen og prinsessen, at de også nyder det, når de er her.

Trine Jakobsen, direktør på Schackenborg Slot, om familiens besøg på slottet

Annonce

Hverdag i Paris

I pressemeddelelsen oplyser kongehuset samtidig, at prins Joachim vil genoptage sit militære uddannelsesforløb, som prinsen de seneste otte uger har fulgt fra Danmark gennem blandt andet fjernundervisning og online-konferencer.

Derudover starter også prins Henrik og prinsesse Athena igen gradvist i deres franske skole, efter at børnene har fulgt skoleundervisningen hjemmefra siden marts, skriver kongehuset.

Hvornår familien igen vil lægge vejen forbi Møgeltønder, vides endnu ikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

SF'er opfordrede Søvndal til at gå efter borgmesterposten i vinter: - Nu kan vi måske få en reel valgkamp

Esbjerg

Livsfarlige udspring i lystbådehavn: Unge badegæster blev bortvist fra Esbjerg Strand

Annonce