Annonce
Tønder

Priser mangler indstillinger

Idrætpriserne i Tønder Kommune skal uddeles. Men normineringerne mangler, og derfor opfordrer kommunen foreninger til at sende bud ind. Foto: Jacob Mouritsen
Tønder Kommune uddeler hvert år priser til idrætten. Nu opfordrer kommunen igen foreningerne til at sende indstillinger ind.
Annonce

Tønder: Tønder Kommunes kultur- og fritidsafdeling efterspørger indstillinger til både foreningspriser og hædring af mesterskaber. Det skriver Tønder Kommune i en pressemeddelelse.

Tønder Kommunes kultur- og fritidsudvalg og Folkeoplysningsudvalget har i de seneste uger opfordret folkeoplysende foreninger til at indstille deres frivillige til foreningspriserne og deres medaljevindere til hædring af mesterskaber.

Traditionen tro hædres engagerede foreningsledere og vindere af mesterskaber for deres bedrifter det forgange år.

Uanset om man er dygtig til dans, karate, håndbold eller floorball, så er kommunens fritids- og kulturudvalg glade og stolte over de mange dygtige idrætsudøvere og andre vindere, der sætter Tønder Kommune på landkortet. Det skal naturligvis fejres. Men årets coronasituation gør, at fejringen er nødt til at være anderledes end den plejer, fortæller kommunens kultur- og fritidsafdeling i pressemeddelelsen.

I løbet af november måned vil der derfor ske ting og sager, når årets overrækkelse skal foregå på en alternativ og corona-tilpasset måde. Tovholderne for hædringen kan endnu ikke afsløre, hvordan det gennemføres, men lover, at det bliver både festligt og anderledes.

Fristen for at indsende indstillinger er onsdag den 7. oktober. Indstillingsformularerne med retningslinjer til både foreningspriser og hædring af mesterskaber findes på Tønder Kommunes hjemmeside www.toender.dk/priser

De priser vil blive uddelt

Foreningspriser - følgende priser uddeles:

2 ungdomspriser

6 leder-, instruktør- og trænerpriser

6 foreningsindsatspriser

Hædring af mesterskaber:

Mesterskabet skal ligge i perioden 1.4.2019 - 31.3.2020

Personer eller hold under 18 år hædres, hvis man har vundet DM, LM, JM eller et sønderjysk/

regionsmesterskab.

Det samme gælder, hvis der vundet guld, sølv eller bronze ved enten OL, VM, EM eller NM.

Personer eller hold over 18 år hædres for de samme mesterskaber - bortset fra JM og

sønderjyske/regionsmesterskaber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce