Annonce
Aabenraa

Prisforskel på otte millioner kroner: Her finder du det billigste og det dyreste hus til salg lige nu

Der er rigeligt med plads til både mennesker og heste på den beboelsesejendom, det i øjeblikket er dyrest at erhverve i Aabenraa Kommune. Foto: Lilienhoff
Der er i den grad gang i boligsalget i Aabenraa Kommune, men hvor mange penge skal man have adgang til, hvis man skal ud i markedet netop nu? Det svinger med mange millioner kroner. Liebhaver-mægler melder om stor søgning i vores kommune.

Aabenraa: Salget af huse går strygende i Aabenraa Kommune, hvor flere boliger ikke engang når at komme officielt til salg, inden de er solgt, og den gennemsnitlige liggetid er faldet med 76 dage fra januar til juni.

Men hvad skal man kunne rejse af midler for at købe sig et nyt hjem i Aabenraa Kommune? Det dyreste hus, som er til salg i øjeblikket, finder man hos liebhavermægleren Lilienhoff, hvor man skal give 8,3 millioner kroner for en lystejendom på Visgårdsvej 2 i Bjerndrup mellem Aabenraa og Tinglev.

Har du 36 heste? Så må ejendommen i Bjerndrup være dit næste hjem. Hvis du har 8,3 millioner kroner. Foto: Lilienhoff

Til gengæld for det solide greb i tegnebogen får man plads til sine 36 heste, skulle man have så mange, en indendørs ridehal, 11 hektar grund, 157 kvadratmeter stuehus og yderligere et areal kvadratmeter til erhverv. Og så får man en ejendom, der tidligere har været anvendt til kosmetologskole og senere har huset to Scientology-friskoler.

Annonce

- Det går generelt godt på boligmarkedet, og det smitter også af på liebhavermarkedet. Vi oplever mange, der synes, Syd- og Sønderjylland er et meget attraktivt område. Vi er dialog med kunder fra hele landet hver dag. Nogle af kunderne syd for grænsen synes, Aabenraa ligger ganske fantastisk transportmæssigt, siger Hans Lilienhoff.

- Det samme synes man i Kolding og Trekantområdet. Ofte er det erhvervsfolk, der har aktivitet nord og syd for grænsen, som har fokus på logistikken. Samtidig får man lidt mere for pengene i Aabenraa end omkring Kolding, forklarer Hans Lilienhoff.

Der er 11 hektar at holde styr, når man ejer Visgårdsvej 2 i Bjerndrup, og så er det rart med søvn i smukke omgivelser. Foto: Lilienhoff

Alternativet

Tillader de økonomiske muligheder ikke den ekstravagante løsning hos Lilienhoff, kan man begive sig 19 kilometer mod vest til Bylderup-Bov Bygade 9. Her finder man det billigste hus til salg i kommunen netop nu. For den beskedne sum af 275.000 kroner – ejendommen blev senest solgt for 380.000 kroner for snart 25 år siden - får man 165 kvadratmeter bolig i to plan.

Er man fiks på fingrene, kan man gøre en god handel med håndværkertilbuddet på Bylderup-Bov Bygade 9. Foto: EDC Poul Erik Bech i Rødekro

Og så får man ikke mindst meget at lave. Der er tale om det, mægleren, EDC Poul Erik Bech i Rødekro, sælger som et ”håndværkertilbud med mulighed for otte værelser”.

- Det betyder, at man skal investere både penge og arbejde i ejendommen, men vi har haft flere kunder, der har set ejendommen. De fleste tyskere, og vi markedsfører også ejendommen på det tyske marked, fortæller ejendomsmægler Andrea Skjønnemann.

Et kig ind i stuen i ejendommen på Bylderup-Bov Bygade 9. Foto: EDC Poul Erik Bech i Rødekro
Sådan ser køkkenet ud i ejendommen på Bylderup-Bov Bygade 9. Foto: EDC Poul Erik Bech i Rødekro
Her er den. Ejendommen, der er til salg med det største prisskilt i Aabenraa Kommune. Foto: Lilienhoff
Når de 36 heste skal motioneres, kan det ske i ridehallen, hvis man liebhaverboligen i Bjerndrup. Foto: Lilienhoff
Det er fint nok med en indendørs ridehal, men selvfølgelig skal man også kunne motionere hesten udendørs. Den mulighed følger med for 8,3 millioner kroner. Foto: Lilienhoff


I vores køberkartotek har vi registreret en mærkbar stigning i antallet af kunder, der kigger efter bolig i Aabenraa og nabokommunerne.

Hans Lilienhoff


Salg i tal

  • Ifølge boligsiden.dk er der i øjeblikket 251 ejendomme – villaer og landejendomme – til salg i Aabenraa Kommune.
  • Kvadratmeterprisen svinger fra 1677 kroner til 30.627 kroner.
Annonce
Aabenraa For abonnenter

Deres største overskud nogensinde: Stort møbelhus har ansat 20 nye medarbejdere for at kunne følge med

Danmark

Lørdagens coronatal: 749 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Voldsom stigning i brug af ufaglærte: Her plejes flest ældre af ansatte uden uddannelse i Syd- og Sønderjylland

Kolding For abonnenter

17-årige Seval står overfor et stort valg: Drømmer om det danske landshold, men har fået tilbud fra den tyrkiske landstræner

Vejen For abonnenter

Brian tabte 90 kilo: - Min kone siger, hun har fået en mand

Aabenraa

Politiet efterlyser: 68-årig dement kvinde er gået fra Rødekro

Sydjylland For abonnenter

Lille Heidi forsvandt i den blå luft - stedfaderen blev senere fængslet for børnemishandling

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Aabenraa

Foder, stalde og udstyr er skyllet væk i de enorme vandmasser: Sønderjysk par samler ind til de katastroferamte dyr i Tyskland

EfB

Ny kvinde i lægestaben: EfB med nødberedskab på bænken

Danmark

Lørdagsbilister kan forvente trafikklumper og kødannelse

Sønderborg For abonnenter

Arthur lod håret gro efter at have haft kræft tæt på livet: Nu lader han de lange lokker falde

Kultur For abonnenter

Ny sommerserie med borgmesterkandidaterne om alt det, der ikke handler om politik: Villy Søvndals bedste oplevelse i en bil var, da ambulanceredderne sagde "nu er det veloverstået"

Kultur

Ventelisten til populær sauna vokser og vokser: - Jeg vil hellere end gerne åbne op

Annonce