Annonce
Trekantområdet

Prisskilt på 20 mio. kr.: Feriecenter i Middelfart er tæt på at være solgt

Sund og Skov er fortsat i drift, idet stedets medarbejdere først er opsagt ved virkning fra årsskiftet. Direktør Annette Thiesen er dog fratrådt med udgangen af oktober, og Eske Munck fra Stensdal Gruop varetager nu den daglige ledelse. Foto: Jesper Larsen
Stensdal Group forhandler med flere interesserede og forventer at have fundet en ny ejer til Sund og Skov indenfor to-tre uger.
Annonce

Middelfart: Feriecenter Sund og Skov for enden af Oddevejen i Middelfart, der blev sat til salg for halvanden måned siden, er tæt på at være solgt.

- Vi er i konkrete forhandlinger med mere end to interesserede, og jeg forventer, at en ny ejer kan være på plads indenfor to måske tre uger, siger Søren Stensdal, hvis selskab Stensdal Group A/S overtog det tidligere Middelfart Feriecenter og de tilhørende 113 ferieboliger for fire år siden.

Stendal Group har efterfølgende frasolgt 109 af de i alt 122 75 kvadratmeter store gulstenshuse ved siden af selve centerdelen. De er solgt til omkring en million kroner stykket, samme pris ligger de sidste 13 boliger på. Feriecentret har efterfølgende lavet en lejeaftale med ejerforeningen, de nye ejere af feriehusene har samlet sig i, for at sikre overnatning til sine gæster.

Sund og Skov er sat til salg for 20 millioner kroner, for det beløb får den nye ejer et feriecenter på 5500 kvadratmeter med reception, konferencesale, restaurant, køkken og udendørs poolområde. Søren Stensdal forventer, at den nye ejer indgår en aftale med ejerforeningen for at sikre overnatning til sine gæster.

- Ellers giver det ikke rigtig mening at drive sådan et center, siger Søren Stensdal.

Annonce

En overskudsforretning

Det er ikke lykkedes Søren Stensdal at skabe overskud på selve driften af feriecenteret i sine fire år som ejer.

- Vi er ejendomsfolk og har måttet er erkende, at vi ikke besidder tilstrækkelige kompetencer til at drive feriecenter, derfor vælger vi at sælge nu, siger Søren Stensdal.

Uanset underskuddene på driften kommer han fra Middelfart uden økonomiske knubs.

- Samlet set ender købet for fire år siden med at blive en overskudsforretning, siger Søren Stensdal, der ikke ønsker at afsløre, hvor mange penge han kan tage med hjem til Rødovre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce