Annonce
Trekantområdet

Prisskilt på 20 mio. kr.: Feriecenter i Middelfart er tæt på at være solgt

Sund og Skov er fortsat i drift, idet stedets medarbejdere først er opsagt ved virkning fra årsskiftet. Direktør Annette Thiesen er dog fratrådt med udgangen af oktober, og Eske Munck fra Stensdal Gruop varetager nu den daglige ledelse. Foto: Jesper Larsen
Stensdal Group forhandler med flere interesserede og forventer at have fundet en ny ejer til Sund og Skov indenfor to-tre uger.

Middelfart: Feriecenter Sund og Skov for enden af Oddevejen i Middelfart, der blev sat til salg for halvanden måned siden, er tæt på at være solgt.

- Vi er i konkrete forhandlinger med mere end to interesserede, og jeg forventer, at en ny ejer kan være på plads indenfor to måske tre uger, siger Søren Stensdal, hvis selskab Stensdal Group A/S overtog det tidligere Middelfart Feriecenter og de tilhørende 113 ferieboliger for fire år siden.

Stendal Group har efterfølgende frasolgt 109 af de i alt 122 75 kvadratmeter store gulstenshuse ved siden af selve centerdelen. De er solgt til omkring en million kroner stykket, samme pris ligger de sidste 13 boliger på. Feriecentret har efterfølgende lavet en lejeaftale med ejerforeningen, de nye ejere af feriehusene har samlet sig i, for at sikre overnatning til sine gæster.

Sund og Skov er sat til salg for 20 millioner kroner, for det beløb får den nye ejer et feriecenter på 5500 kvadratmeter med reception, konferencesale, restaurant, køkken og udendørs poolområde. Søren Stensdal forventer, at den nye ejer indgår en aftale med ejerforeningen for at sikre overnatning til sine gæster.

- Ellers giver det ikke rigtig mening at drive sådan et center, siger Søren Stensdal.

Annonce

En overskudsforretning

Det er ikke lykkedes Søren Stensdal at skabe overskud på selve driften af feriecenteret i sine fire år som ejer.

- Vi er ejendomsfolk og har måttet er erkende, at vi ikke besidder tilstrækkelige kompetencer til at drive feriecenter, derfor vælger vi at sælge nu, siger Søren Stensdal.

Uanset underskuddene på driften kommer han fra Middelfart uden økonomiske knubs.

- Samlet set ender købet for fire år siden med at blive en overskudsforretning, siger Søren Stensdal, der ikke ønsker at afsløre, hvor mange penge han kan tage med hjem til Rødovre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Med fingrene i fælleskassen: Hvor meget bliver mon ikke opdaget?

Det er en fortærsket vittighed i mediebranchen, at der er for få naturkatastrofer og for lidt korruption i Danmark til, at man kan bedrive ordentlig journalistik. Måske står talemåden for fald. Det skyldes hverken den tørre sommer sidste år eller det våde efterår i år, men mere at tilliden til vores offentlige instanser er under pres. Det er ikke bare korruption, vi ser, men også offentligt ansatte lederes tilbøjelighed til at skaffe penge eller fordele til sig selv i kraft af deres job. Og det er mindst lige så slemt. Vi kunne her i avisen i denne uge fortælle, at en politiassistent og en politikommissær fra Esbjerg er tiltalt for at have instrueret en betjent i ikke at undersøge lovligheden af en knallert involveret i et færdselsuheld. Knallertens fører var søn af en politikommissær. Politifolkene er nu tiltalt for misbrug af offentlig stilling. Det var også i denne uge, der bød på en skrækhistorie om, at to tidligere ansatte ved Forsvarets Ejendomsstyrelse er tiltalt for at have modtaget bestikkelse på henholdsvis 1,7 million og 35.250 kroner. Dømmes de tiltalte, slutter de sig til den alt for lange række af sager, som svækker vores tillid til, at myndigheder og deres ansatte til enhver tid vil handle i fællesskabets interesse. Vi har Britta Nielsen-sagen. Vi har den ansatte i Skat, der blev idømt fire et halvt års fængsel for at hjælpe en ven med at få udbetalt uberettiget refusion af udbytteskat. Vi havde for nogle år siden sagen om it-firmaet Ateas bestikkelse af ansatte i Region Sjælland. Så er det jo, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor mange lignende forbrydelser der ikke bliver retsforfulgt. Sikkert en hel del, vil mange nok gætte på. Når vi tænker sådan, er vi et skridt nærmere ved at miste tilliden til vores myndigheder og vores vilje til at betale skat til at opretholde dem. Det er dybt alvorligt. Politikerne har et arbejde at gøre, og det haster mere, end de måske selv er klar over.

Annonce