Annonce
Kultur

Privat festival gav mod på mere musik: Valhal danner rammen for dobbeltkoncert

Martin Knude fra Jels får ting til at ske. Han samlede 220 festglade  til en privat havefest i Valhal i Jels denne sommer. Akustikken, rammerne og stemningen var så god, at han i samarbejde med Vikingespil Jels og Jels Fest.dk 2020 nu forsøger sig med en offentlig dobbeltkoncert 30. oktober. Her kommer Courthouse og Instant Fuel på scenen. Arkivfoto: Brian Lindholt
Lørdag 30. oktober bliver en stor kulturdag i Vejen Kommune efter genåbningen. Valhal i Jels lodder stemningen med en dobbelt-koncert. På Sløjdscenen i Askov spiller otte bands, og i Troldesalen i Vejen optræder landskendte Linda P.

Jels/Askov/Vejen: Gadefesten i Vejen samlede 2500-3000 mennesker til livemusik og DJ-optræden. Sussi og Leo fyldte Uptown i Vejen. og Miriam Mandipira & The Soul Family var på plakaten lørdag i Studio 73 i Vejen. Der er for alvor kommet gang i kulturlivet og musikken i Vejen Kommune efter corona-genåbingen.

Nu melder Valhal i Jels sig også ind i rækken som et egnet spillested. Her samlede Martin Knude i sommers 220 publikummer til sin private havefest indendøre. Vikingespil Jels og Jels Fest.dk 2022 står som arrangør for arrangementet 30. oktober, hvor der er dobbelt-koncert med Courthouse og Instant Fuel og en pubquiz mellem de to optrædener.

- Akustikken var overraskende god under festivalen, og rammerne er perfekte. Og det er jo synd, hvis det står ubrugt hen det meste af året. Nu prøver vi af, om der er opbakning til flere koncerter på stedet, og så evaluerer vi efter den første koncert, om det er noget vi skal fortsætte med, siger Martin Knude, der har booket musikken.

Annonce

Akustikken var overraskende god under festivalen, og rammerne er perfekte. Og det er jo synd, hvis det står ubrugt hen det meste af året. Nu prøver vi af, om der er opbakning til flere koncerter på stedet, og så evaluerer efter den første koncert, om det er noget vi skal fortsætte med.

Martin Knude, ildsjæl

Samme dag er der musik for alle pengene på Sløjdscenen i Askov. Her præsenterer Sløjdscenen og Rytmisk Musik Vejen Sløjdrock på Sløjdscenen i Askov.

Hele otte bands kommer her på scenen i løbet af dagen. Noise Corporation åbner festen. Skin Tuxedo lukker og slukker. Red Relations, Tonight'sThe Night, Soylent, Kenneth Klockmann, RåStoff og Late Night Session er de øvrige kunstnere på scenen i løbet af eftermiddagen og aftenen.

Lørdag 30. oktober er i det hele taget en kæmpe kulturdag i Vejen Kommune. Troldesalen i Vejen danner således også rammen for stand-up showet Sabotagehunger med den landskendte og ligefremme Linda P.

I den mere folkelige musikafdeling kommer dansktop-gruppen Fede Finn & Funny Boyz på Uptown 13. oktober. Arrangementet er blevet flyttet et par gange under corona-nedlukningen.

Annonce
Kultur For abonnenter

- Min fars sygdom har lært mig at være til stede med det besværlige i stedet for at flygte

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Amerikanske ejere i gang med rettelak: Stort Esbjerg-firma får slettet sit historiske efternavn

Billund For abonnenter

Patrick er én af dem, der ikke passer ind i en kasse: Han flyder mellem det feminine og maskuline - og stiller nu op til kommunalvalget for Venstre

Kultur For abonnenter

Han ejer både nazi-julekugler og effekter fra KZ-lejre: Franks nyeste køb er et tysk fotoalbum fra besættelsen af Kolding

Sønderjyske Fodbold

SønderjyskE-målscorer: Vi kan bruge præstationen til en hel masse

Kultur

Anne var ved at give op: Hun drømmer om at byen bliver lige så levende, som da hun var barn

Sydjylland For abonnenter

54-årige Per fik aldrig nok af fest og selskab: Han døde alene - lige så hurtigt, som hvis man slukker for en stikkontakt

Kultur

Gammel kærlighed til metal ruster ikke: Jacob drømmer om at gøre Esbjerg til hovedstad for metalmusik igen

Erhverv For abonnenter

Grundfos-topchef er træt af at blive kaldt 'arvingen': - Jeg slider og slæber

Rejser For abonnenter

Rejsekunde ville ikke betale et restbeløb for 'corona-dødsdømt' krydstogt: Det endte med at blive en dyr beslutning

Danmark For abonnenter

Kommunalvalg på vej: De nære ting, der fylder vores hverdag, bestemmer, hvor vi sætter krydset

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Højdramatisk superligaaften i Haderslev: Det holdt hårdt for SønderjyskE, men det holdt

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

JV's videoanalyse: Derfor formåede SønderjyskE at hive et enkelt point i land mod FC København

Annonce