Annonce
Billund

Privatskolen har købt grund til ny børnehave

Til april kan børnehaven Lindetræet flytte i ny børnehave på Trehøjevej. Det vil give mere plads til alle elever. Arkivfoto: John Randeris
Grindsted Privatskole har købt Trehøjevej 4 i Grindsted. Et køb, der har været undervejs i flere år. Planen er, at der til april står en ny børnehave på grunden.
Annonce

Grindsted: Mere plads og nye muligheder for alle og et gevaldigt løft af rammerne.

Det er målet med Grindsted Privatskoles køb af Trehøjevej 4 i Grindsted, der ligger i forlængelse af skolens område i dag.

Købet, der har været undervejs i flere år, blev forleden en realitet, og der venter gode ting forude, lover viceskoleleder Christian Thorne.

Indtil nu har skolebørnene af sælgerne fået lov at bruge de grønne områder omkring huset, hvor der nu skal bygges en ny børnehave. Der har nemlig været lidt mangel på grønne områder.

- Det er noget, vi har drømt om i lang tid, og som vil give os langt bedre rammer og mere plads. Skolebørnene kommer tilbage til skolen, og børnehavebørnene får mere plads, siger Christian Thorne.

Annonce

Byggeplaner præsenteres

Lige nu ligger børnehaven Lindetræet ved skolen, og den skal altså nu flytte over på den nye grund.

- Rammerne fungerer, som de er nu, men det her bliver rigtig godt. Det vigtigste, vi kan give børnene er hjerterum, men rammerne bliver langt bedre, forsikrer Christian Thorne.

Til skolens generalforsamling torsdag den 1. august vil skolen præsentere byggeplanerne for forældregruppen, hvorefter byggeriet bliver skudt i gang.

- Vi forventer at tage den nye børnehave i brug til april, siger Christian Thorne.


Det er noget, vi har drømt om i lang tid, og som vil give os langt bedre rammer og mere plads.

Christian Thorne
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce