Annonce
Læserbrev

Problemer igen

Annonce

Læserbrev: I tidernes morgen var jeg selv med til at godkende opførelsen af ovenstående et nyt Vonsildhave. Opgaven blev sat ud i licitation, og Attendo vandt opgaven. Men der har ikke været andet en problemer, siden de startede. Det er en gennemgangslejr, særdeles med leder- jobbet på Vonsildhave, jeg ved, at udvalget har været til møde deroppe mange gange. Er tiden ikke til, at seniorudvalget bør finde en anden udbyder til Vonsildhave.

Nu kan man læse i JydskeVestkysten i dag, at hjemmet har ringet til en datter tidligt en morgen med den triste besked, at hendes mor er afgået ved døden. Da datteren ringer lidt senere for at fortælle, hvad hendes mor, som er død, skal iklædes, er vedkommende, der tager telefonen total tavs og overrasket, og vedkommende undersøger og må så fortælle hendes datter, at hun skam ikke er død. Hold op det er skræmmende og helt og aldeles utilstrækkeligt. Sidst det var galt på Vonsildhave, var det en kørestolbeboer, der kørte ned af trapperne i sin stol og slog sig selv ihjel.

Formanden for seniorudvalget Søren Rasmussen siger, at sådan noget bare ikke må ske - nej, men nu må man fra udvalgets side skride til handling, og ikke en snak igen med fy - fy- det må i ikke.

Hans Erik Adsbøl
Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Efter brutalt corona-knæk blomstrer turistbranchen igen: Udlejere jubler over reddet og forlænget højsæson

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce