Annonce
Haderslev

Problemerne løses ikke ved at gøre Sommersted Plejehjem kommunalt

Læserbrev: Respons på Lone Ravns læserbrev "Bevar Sommersted Plejehjem - men styrk det!":

Om løsningen på problemerne på Sommersted Plejehjem er at gøre det til et kommunalt plejehjem, kan man have sine tvivl om.

Forvaltningen i Haderslev Kommune har aktivt hjulpet den tidligere leder på Sommersted Plejehjem med at lægge låg på klager. Det findes der dokumenterbare beviser på.


Det er ufint af Lone Ravn at gøre Rita Juhl til eneste syndebuk og pure frikende sig selv.


Og der findes dokumenterbare beviser på, at samtlige medlemmer af voksenudvalget er blevet gjort opmærksom på problemerne for flere år siden, men ikke et eneste medlem har ønsket at lytte til klagerne før nu, hvor JydskeVestkysten afdækker skandalen.

Rita Juhls afgang som bestyrelsesformand er en nødvendig forudsætning for at kunne føre Sommersted Plejehjem videre. Men det er ikke en tilstrækkelig forudsætning.

Lone Ravn og de øvrige medlemmer af voksenudvalget burde erkende, at de selv er en del af problemet og trække sig. Det er ufint af Lone Ravn at gøre Rita Juhl til eneste syndebuk og pure frikende sig selv.

Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug