Annonce
Esbjerg

Professionel golf tour kommer til Esbjerg

Det tiltrækker mange tilskuere, når Esbjerg Golfklub afvikler Ecco Tour. PR foto
Den professionel golf tour, Ecco Tour, afholder i uge 34 én af deres turneringer i Esbjerg Golfklub. Samlet præmiesum er på 300.000 kroner.

Esbjerg: Mandag 19. august starter Ecco Tour turneringen Esbjerg Open by Energimetropol Esbjerg. De første to dage spilles der fire Pro-Ams, hvor op mod 80 forskellige virksomheder har købt sig til en runde golf sammen med en af de professionelle spillere i feltet.

Onsdag 21. august starter selve hovedturneringen. Cirka 110 professionelle spillere fra ind- og udland skal spille om en samlet præmiesum på 300.000 kroner. Turneringen løber over tre dage med en runde per dag.

Esbjerg Golfklub har selv fire unge spillere med i feltet, og det bliver spændende at se, om deres lokalkendskab til banen kan få betydning. Nikolaj Rachlitz, Sebastian Søndergaard og Jonas Lykke Sørensen var alle med da Ecco Tour’en var på besøg i 2018, hvorimod Anders Larsen er med på Ecco Tour’en for første gang.

Annonce

Noget at se på

- At vi som værtsklub kan have hele fire spillere med i denne turnering er helt fantastisk. Jeg ved, at alle fire spillere har arbejdet rigtigt hårdt for at blive klar til denne turnering, og de glæder sig til at vise klubbens medlemmer og andre tilskuere, at de hører til på dette niveau, fortæller trænermanager Johannes Eriksen i en pressemeddelelse.

Der er derfor god grund til at kigge forbi Esbjerg Golfklub i uge 34 og opleve nogle af landets bedste spillere, når de bliver udfordret på den gode bane i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ingen grund til Corona-panik

Så er dét sket, som vi længe har vidst var overvejende sandsynligt: Coronavirus er kommet inden for landets grænser. En medarbejder ved TV2 har været på ferie i Italien og har med sig hjem fra skiferien bragt virussen, og nu træder det danske virusberedskab i kraft. Det må vi have tiltro til, men allerede nu meldes om butikker, der tømmes for håndsprit, og andre reaktioner, som kunne være forløbere for egentlig panik, og det er der ingen grund til. Omend mange er døde af Coronavirusen særligt omkring epicentret i millionbyen Wuhan i Kina, er den ikke, som vi også forleden bemærkede på denne plads, særlig farlig. Det foreløbigt største studie af den nye Coronavirus, Covid 19, fra Kina viser, at der er en dødelighed på 2,3 procent hos en gruppe smittede, hvor eksempelvis den for nogle år siden så frygtede SARS-virus havde en dødelighed på ti procent. I farlighed minder Corona altså mest om en almindelig influenzavirus, og derfor skal vi heller ikke gå i panik og lukke landet ned, fordi smitten nu er kommet inden for landets grænser. Coronavirus smitter mellem mennesker nøjagtig som influenza gør, det vil sige ved nys og host samt ved direkte kontakt. Det betyder også, at man skal opføre sig nogenlunde på samme måde. Undgå at være for tæt på mennesker, der nyser og hoster, samt sørge for en god håndhygiejne. Som altid er ældre og svagelige særligt udsatte, mens børn ikke ser ud til i særlig grad at blive ramt. Selvfølgelig er det angstprovokerende, når vi i en globaliseret og rejselysten verden rammes af en virus, der indtil videre ingen vaccine er imod. Men alt tyder på, at denne virus er relativt harmløs, og udviklingen i Kina er sådan, at antallet af nye smittede har været faldende siden januar. Faldet er kommet, efter den kinesiske stat i begyndelsen groft undertrykte redelige lægers opråb om et problem, men efter man opgav at lyve herom, ser det ud til, at man er ved at få styr på situationen. I et åbent og oplyst samfund som det danske, er vi heldigvis fri for den slags mummespil.

Annonce