Annonce
Esbjerg

Professionel golf tour kommer til Esbjerg

Det tiltrækker mange tilskuere, når Esbjerg Golfklub afvikler Ecco Tour. PR foto
Den professionel golf tour, Ecco Tour, afholder i uge 34 én af deres turneringer i Esbjerg Golfklub. Samlet præmiesum er på 300.000 kroner.

Esbjerg: Mandag 19. august starter Ecco Tour turneringen Esbjerg Open by Energimetropol Esbjerg. De første to dage spilles der fire Pro-Ams, hvor op mod 80 forskellige virksomheder har købt sig til en runde golf sammen med en af de professionelle spillere i feltet.

Onsdag 21. august starter selve hovedturneringen. Cirka 110 professionelle spillere fra ind- og udland skal spille om en samlet præmiesum på 300.000 kroner. Turneringen løber over tre dage med en runde per dag.

Esbjerg Golfklub har selv fire unge spillere med i feltet, og det bliver spændende at se, om deres lokalkendskab til banen kan få betydning. Nikolaj Rachlitz, Sebastian Søndergaard og Jonas Lykke Sørensen var alle med da Ecco Tour’en var på besøg i 2018, hvorimod Anders Larsen er med på Ecco Tour’en for første gang.

Annonce

Noget at se på

- At vi som værtsklub kan have hele fire spillere med i denne turnering er helt fantastisk. Jeg ved, at alle fire spillere har arbejdet rigtigt hårdt for at blive klar til denne turnering, og de glæder sig til at vise klubbens medlemmer og andre tilskuere, at de hører til på dette niveau, fortæller trænermanager Johannes Eriksen i en pressemeddelelse.

Der er derfor god grund til at kigge forbi Esbjerg Golfklub i uge 34 og opleve nogle af landets bedste spillere, når de bliver udfordret på den gode bane i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce