Annonce
Esbjerg

Professionel golf tour kommer til Esbjerg

Det tiltrækker mange tilskuere, når Esbjerg Golfklub afvikler Ecco Tour. PR foto
Den professionel golf tour, Ecco Tour, afholder i uge 34 én af deres turneringer i Esbjerg Golfklub. Samlet præmiesum er på 300.000 kroner.

Esbjerg: Mandag 19. august starter Ecco Tour turneringen Esbjerg Open by Energimetropol Esbjerg. De første to dage spilles der fire Pro-Ams, hvor op mod 80 forskellige virksomheder har købt sig til en runde golf sammen med en af de professionelle spillere i feltet.

Onsdag 21. august starter selve hovedturneringen. Cirka 110 professionelle spillere fra ind- og udland skal spille om en samlet præmiesum på 300.000 kroner. Turneringen løber over tre dage med en runde per dag.

Esbjerg Golfklub har selv fire unge spillere med i feltet, og det bliver spændende at se, om deres lokalkendskab til banen kan få betydning. Nikolaj Rachlitz, Sebastian Søndergaard og Jonas Lykke Sørensen var alle med da Ecco Tour’en var på besøg i 2018, hvorimod Anders Larsen er med på Ecco Tour’en for første gang.

Annonce

Noget at se på

- At vi som værtsklub kan have hele fire spillere med i denne turnering er helt fantastisk. Jeg ved, at alle fire spillere har arbejdet rigtigt hårdt for at blive klar til denne turnering, og de glæder sig til at vise klubbens medlemmer og andre tilskuere, at de hører til på dette niveau, fortæller trænermanager Johannes Eriksen i en pressemeddelelse.

Der er derfor god grund til at kigge forbi Esbjerg Golfklub i uge 34 og opleve nogle af landets bedste spillere, når de bliver udfordret på den gode bane i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Esbjerg

Parmo's trold kan ses i Ribe

Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

112

Mand bankede kvindes hoved i gulvet

Annonce