Annoncørbetalt indhold

Professionel hjælp til fliserens

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man ejer et hus, er der ofte fliser på den ene eller anden måde. Nogle har fliser overalt, mens andre kun har ganske få. Uanset mængden af fliser kræver det, at man renser dem af og til, hvis man vil holde dem pæne. Det kræver dog ofte et stort stykke arbejde, når man skal have renset sine fliser. Der skal bruges mange kræfter, og det tager lang tid. Det kan derfor være en rigtig god idé at søge professionel hjælp, når fliserne skal renses. Du sparer en masse tid, og du er sikret et pænt og holdbart resultat. Skal du have renset fliser? Så læs med her.


Annonce

Hvordan fungerer en fliserens?

Når du skal have renset fliser hos en professionel, er der flere måder, du kan få det gjort på. Den rette løsning er den, der giver det bedste resultat, men som samtidig skåner dine fliser. Du kan eksempelvis få højtryksrenset dine fliser med 90 graders varmt vand. Denne rensning gør dine fliser rene uden at skade dem. Derudover renses der med et meget lavt tryk, og derfor kan denne rensning også anvendes på algeramte træterrasser. Rensningen er også meget effektiv mod ukrudt og myrer. Du kan dog også vælge at få lavet en traditionel højtryksrensning, som er en billigere løsning. Ved en traditionel højtryksrensning fjernes skidtet med et højere tryk, der er hårdere mod fliserne.


Efterbehandling af fliserne 

Når du har fået renset dine fliser, kan du med fordel få efterbehandlet og imprægneret dem. Særligt flisepest kan være svært at komme af med, og det kan nemt komme igen, hvis det ikke bliver fjernet 100 procent. En efterbehandling med algemiddel gør, at de rester, der måtte være tilbage efter første behandling, bliver fjernet endeligt. Når dine fliser er tørre, bliver de imprægneret op til to gange. Dette sikrer, at dine fliser holder sig pæne i lang tid. En fliserens er altså en meget effektiv og holdbar løsning, der holder i mange år. Det er med andre ord en rigtig god investering.


Hvad koster det? 

Prisen afhænger først og fremmest af, hvor mange fliser, der skal renses. Og derudover betyder det også noget for prisen, hvilken behandling der skal udføres. Du kan nemt og hurtigt beregne en cirkapris på det arbejde, du skal have udført, hvis du kender omfanget af fliserne. Selvom det er en dyrere løsning at få professionelle til at udføre arbejdet, kan det langt hen ad vejen sagtens svare sig. Der følger nemlig 30 års garanti med, såfremt fliserne bliver imprægneret ved behandlingen og vedligeholdes årligt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.