Annonce
Varde

Program 2013: Masser af naboer og venner besøger Mariehaven

KONCERTER: Helge Engelbrecht byder også i løbet af sommeren 2013 naboer, venner og publikum indenfor i baghaven, når der er Sommersang i Mariehaven.

Til samtlige koncerter er selvfølgelig Engelbrechts Neighbours & Friends, men nu er resten af programmet også klar, og på plakaten er blandt andet Tørfisk, Annette Heick, Jacob Haugaard, Viggo Sommer og mange flere.

I år arragnerer Mariehaven, Musikgalleriet og Ansager Idrætsforening også Mariefestival for første gang. Det bliver tre dage i slutningen af august, men her er programmet endnu ikke på plads.

Klik videre og se hele programmet for Sommersang i Mariehaven.

Annonce

Sommersang i Mariehaven, 20. maj

Med bl.a. Tørfisk, Souvenirs, Annette Heick, Bryan Rice, Ann-Mette Elten, Martin Schack og Signe Juhl, Hardinger, Thorup & B-Joe, The Dixieland Gipsy Band, Horne Gospel Kor og Lydiah Wairimu. Vi starter dagen med en friluftsgudstjeneste hvor biskop Henning Toft Bro er prædikant.

Klik videre og se det øvrige program

Ann-Mette Elten spiller i Mariehaven 12. maj.

Sommersang i Mariehaven, 16. juni

Med bl.a. Jette Torp, Jacob Haugaard, Per Nielsen, Marianne Mortensen, Basix, Gry, Handplugged Party Band, Jacob Venndt og Kristian Rusbjerg, Michael Vesterskov.

Klik videre og se det øvrige program

Jette Torp spiller i Mariehaven 16. juni.

Sommersang i Mariehaven, 4. juli

Lukket arrangement for mennesker med fysiske- og/eller psykiske handicaps.
Med bl.a. Neighbours + Friends, Jacob Haugaard, Jimi & René, Karina & Drengene, Von Kriegenbaums Familiecirkus. Begrænsede pladser.

Klik videre og se det øvrige program

Jacob Haugaard er i Mariehaven 4. juli

Sommersang i Mariehaven, 7. juli

Med bl.a. Laura Mo, Lille Palle, Ester Brohus, Jan Michael og Julie Bendt, Djang'it Delight, Fiolministeriet, Lasse Helner, Jens Varmløse, Leif Fabricius.

Klik videre og se det øvrige program

Lille Palle gæster Mariehaven 7. juli

Sommersang i Mariehaven, 28. juli

Med bl.a. Ivan Pedersen, Viggo Sommer, Kim Schwarz, Michelle Birkballe, Peter Abrahamsen, Franka Abrahamsen, Rattlesnakes, Kristian Rusbjerg Trio, Fromseier Hockings.

Klik videre og se det øvrige program

Viggo Sommer spiller i Mariehaven 28. juli. Pressefoto:

Sommersang i Mariehaven, 11. august

Med bl.a. Esben Just, Allan Mortensen, Jan Svarrer, Lasse og Mathilde, Zenobia, Fenders, Mikael K – Klondyke, Daimi, Prinsens Musikkorps, Harboe og Drewsen, Almost Irish, Ribe Spillemandslaug.

Lasse og Mathilde gæster Mariehaven 11. august.

Programmet til koncerterne i Mariehaven i sommeren 2013 er klar.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Rådyr skyld i færdselsuheld

Leder For abonnenter

Det ligegyldige alternativ

De entrede dansk politik med kærlighed, dans og et dybfølt ønske om en anderledes måde at drive landet på. Alternativet stormede ind i Folketinget ved valget i 2015 og fik fem procent af stemmerne uden nogen anden dominerende slagplan end at gøre tingene på en alternativ måde. Leder Uffe Elbæk fandt det hele ganske "crazy", og på Nørrebro, hvor partiet fik næsten 18 procent af stemmerne og blev større end Socialdemokratiet, løftede man taget i ekstase og drømte om en ny verdensorden. I dag er festen slut. Et elendigt resultat til folketingsvalget i 2019 sendte partiet ned på tre procent af stemmerne, og man må konstatere, at partiet ingen varige aftryk har sat på dansk politik. Til trods for, at folketingsvalget i juni netop handlede om klima, der jo ellers er et af Alternativets mærkesager. Men dagsordenen er global og har ikke en snus med Alternativets indsats at gøre. Skulle man være i tvivl, kan man konsultere det såkaldte forståelsespapir, der er skrevet af regeringen Mette Frederiksen (S) og dens støttepartier Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Her er sat de mest ambitiøse - og måske også uopnåelige - klimamål i historien, men altså uden, at Alternativet har været involveret. Partiet, der om nogen snakkede klima og en ny samfundsindretning, har ikke sat det mindste fingeraftryk på den mest ambitiøse klimadagsorden nogensinde - stærkere bevis for parlamentarisk ligegyldighed findes næppe, og det er sigende, at man ikke har hørt et kvæk fra Alternativet, siden vælgerlussingen i juni. Partiet har i dets korte historie budt på utallige farverige indslag så som en ganske alternativ festkultur, alternativ medarbejderpleje, alternativ ansættelsespolitik i partiet, men alt sammen artigheder fra gemakkerne og ikke fra den politiske scene. Jovist, Alternativet har fået fjernet transseksuelle fra listen over psykisk syge og andre fornuftige ting, men det varige aftryk på dansk politik er det ikke blevet til, og bliver det heller næppe.

Tønder

Over 100 får måtte reddes fra vandmasser på mark

Annonce