Annonce
Haderslev

Provokerende sangerinde indtager Kløften Festival

Jada indvier ny scene i Kløften. Pr-foto
Annonce

HADERSLEV: Sangerinden Emilie Molsted Nørgaard med kunstnernavnet Jada indtager årets Kløften Festival. Hun bliver samtidig den første kunstner, der kommer til at optræde på festivalens nye scene, der er døbt "Down Under."

Jada fik sin debut på Roskilde Festivalen 2018 og et gennembrud med singlen "Keep Cool", der blev suppleret med en rost musikvideo. Jada har vundet P3 Guld prisen, Carl-prisen og Steppeulven og har udsendt debutalbummet "I cry a Lot".

Annonce

Tv-program

Sangerinden ramte en del tv-seere, da hun medvirkede i DR3's "Jada - lillebitte kæmpestor", der handlede om at elske sin krop og uden blusel vise hår under armene frem.

Hun formår også at provokere. Tidligere på måneden modtog hun Kronprinseparrets Stjernedryspris på 100.000 kroner og kvitterede ved fra scenen at sige "Ned med patriarkatet og det hvide overherredømme." Det fik modemanden Jim Lyngvild til i BT at fastslå, at Jada bude have "haft en røvfuld", fordi hun havde sagt ja til at modtage prisen og derfor ikke skulle stå og nedgøre arrangementet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Kolding

Efter borgmesters nej til Eva Kjer: V-profiler undrer sig over indblanding

Annonce