Annonce
Haderslev

Psykisk syg mand er dømt for tre angreb med sten på politigården

Mindst 14 ruder blev knust i politigården ved angrebene i januar og februar. Arkivfoto: Larz Grabau
Annonce

HADERSLEV: En 37-årig lokal mand med arabiske rødder er idømt behandling på en psykiatrisk afdeling i maksimalt fem år. Den psykisk syge mand blev fundet skyldig i angrebene mod Haderslev Politigård i vinter.

Både den 25. januar og den 19. februar kastede han sten mod politigården og knuste flere ruder. Det var i realiteten tre angreb.

Det første angreb skete om natten. Men allerede dagen efter midt på eftermiddagen vendte han tilbage og knuste flere ruder.

Da betjente kort efter ville anholde ham ud for realskolen på Christiansfeldvej, trak han en steakkniv og truede dem.

Og måneden efter knuste han om morgenen den 19. februar flere ruder med sten. Bragene var så høje, at politifolkene lige bag ruderne troede, at de blev beskudt.

Annonce

Fjerde angreb

Igen sidst i juni måned skete noget tilsvarende. Der blev kastet en sten mod den store rude i indgangspartiet. På det tidspunkt var politigården pakket ind på grund af renovering. Men man kunne gå ind i slusen ved indgangen og altså komme tæt på den store rude.

Det angreb var den 37-årige ikke tiltalt for. Han sad varetægtsfængslet, da det skete. Han blev anholdt igen efter angrebet i februar, hvor betjentene så ham lunte væk ude på gaden.

Denne gang blev han fremstillet i grundlovsforhør og fængslet.

JydskeVestkysten har opfølgende spurgt politiet til status på efterforskningen omkring det senest angreb i juni, men ikke fået svar endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce