Annonce
Kolding

Pub-gæster fortsætter quiz ude på nettet

Knuds Garage har mange gæster om onsdagen, når der er pubquiz. Lige nu er quizzen lukket ned, men nogle af stamgæsterne har taget initiativ til at lave en quiz på internettet i stedet om onsdagen. Arkivfoto: Joan Karlsen
Hvad gør man, når man savner at gå til pub-quiz i en coronatid? Man laver selv en quiz og gennemfører den på internettet. Alle kan deltage.
Annonce

Kolding: Normalt er det et trækplaster for mange af byens unge, når der onsdag er pubquiz på Knuds Garage i Munkegade. Men det er en hyggestund, som gæsterne må undvære i denne tid, hvor coronakrisen har lukket ned for landets restaurationer.

Men quizzen lever videre ude på internettet, forklarer koldingensiske Niels Deppe, som har hjulpet initiativtagerne med at finde en løsning, så alle kan deltage hjemmefra foran computeren.

- Du sidder derhjemme, så det betyder, at du kan deltage iført cowboyhat og underbukser, og det er da værd at tage med. Du bestemmer også selv, om du vil drikke en øl imens eller noget andet, smiler Niels Deppe.

Man klikker sig ind via en bestemt Facebookside, og så er man med. Quizzen foregår både på dansk og engelsk, så alle har en mulighed for at deltage. Ude på internettet er man jo ikke begrænset af, at man rent fysik indfinder sig et bestemt sted i byen.

- Jeg tror, at der er mange, som savner at komme ned på pubben om onsdagen, men når det ikke kan være anderledes i denne tid, så er det en brugbar lappeløsning, siger Niels Deppe.

Sidste gang deltog 20-30 personer i quizzen. Der findes naturligvis også en vinder, og præmien varierer.

- Sidste gang var der nogen, som havde forskellige ting stående derhjemme, som blev doneret som præmie, så vi finder på noget fra gang til gang, siger Niels Deppe, der vurderer, at quizzen kun lever på nettet, så længe pubben har lukket.

- Når vi er kommet om på den anden side at dette her, så fortsætter vi på Knuds Garage, som vi plejer, siger han.

Sådan deltager du

Normalt er der pubquiz på Knuds Garage, men nu har nogle af stamgæsterne lavet en quiz, som alle kan deltage i på nettet.

1. Du åbner Facebooksiden "corona virus video chat party". Det skal ske lidt før klokken 20 på onsdag.

2. Her er der et link til pubquizzen, som du skal klikke på.

3. Hvis du ikke har installeret programmet Zoom, bliver du bedt om det først, og så er du på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Nu kan borgere med milde symptomer selv booke coronatest uden hjælp fra lægen

Annonce