Annonce
Sønderborg

Pub tilbyder Borgen-butik gratis lokaler

Helle Taulbjerg, i midten, under åbningen af Fox and Hounds i 2015. Arkivfoto: Claus Thorsted
En enkelt butik er interesseret i at låne Fox and Hounds-lokalerne i Store Rådhusgade.

Sønderborg: Baren og spisestedet Fox and Hounds har haft dørene lukket for gæster siden midten af december. Da ejer Helle Taulbjerg mandag kunne se, at butikkerne i gågaden i Sønderborg kunne genåbne modsat butikkerne i butikscentret Borgen, tog hun en beslutning.

- Hvis en butik i Borgen vil låne Fox and Hounds, så stiller vi lokalerne gratis til rådighed. Vi skal ikke bruge dem til noget lige nu, og der er sikkert nogle butikker, som gerne vil af med nogle vintervarer, siger Helle Taulbjerg, der er direktør og medejer af Hotel Europa i Aabenraa samt Fox and Hounds i Sønderborg og Aabenraa.

Hun forstiller sig, at lokalerne vil være oplagt til en tøjbutik, som nemt kan flytte sine varer fra Borgen til Store Rådhusgade, hvor Fox and Hounds ligger.

Annonce

Skal stå sammen

Der har indtil videre været en henvendelse på tilbuddet.

- Udfordringen er, at de tvangslukkede butikker får kompensation, så der skal sælges meget tøj, Men vi har i hvert fald gjort, hvad vi kan. Vi skal alle stå sammen i de her tider, siger Helle Taulbjerg, der også kæmper for sine egne virksomheder.

- Det er en katastrofe, men der er ikke noget at gøre ved det. Vi tager det, som det kommer. Når Mette Frederiksen gang på gang forlænger nedlukningen, så er der ikke noget at gøre ved det, siger Helle Taulbjerg.

Der er ikke et butikscenter i Aabenraa, derfor har Helle Taulbjerg ikke tilbudt det samme med Fox and Hounds' lokaler i Aabenraa.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Regeringen vil tvinge tyske præster til at oversætte deres prædikener: - Det ville være en disrespekt uden lige

Haderslev

Ny isbar på Gravene åbner i maj

Annonce