Annonce
Tønder

Publikum hungrer efter festival: Støttekoncert blev udsolgt på kun 10 minutter

Der er mange, der gerne vil høre god live-musik og støtte op om Tønder Festival. De omkring 280 almindelige billetter til støttekoncerten blev udsolgt på rekordtid. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Billetterne til den store støttekoncert til fordel for Tønder Festival blev udsolgt på kun 10 minutter. En ekstra koncert kan være i støbeskeen.
Annonce

Tønder: Folkene bag Tønder Festival har svært ved at få armene ned.

Den stort anlagte støttekoncert i Schweizerhalle den 29. august, hvor Jacob Dinesen, Rikke Thomsen, Signe Svendsen, Niels Hausgaard og Mallemuk spiller, fik udsolgt af de ordinære billetter til 500 kroner i løbet af kun 10 minutter.

- Vi havde regnet med, at det ville gå stærkt. Men at det gik så stærkt, det blev vi alligevel overraskede over, lyder det fra en glad kunstnerisk leder af Tønder Festival, Maria Theessink.

I skrivende stund er der stadig omkring 50 VIP-billetter tilbage til koncerten, hvor der i alt sælges 380 billetter.

Annonce

Ekstra koncert undervejs

Den store efterspørgsel på billetter til støttekoncerten har skabt et luksusproblem for festivalfolkene.

- At der blev så hurtigt udsolgt af de almindelige billetter betyder selvfølgelig, at vi har en del skuffede mennesker, der ikke nåede at få fingre i billetter, og det er selvfølgelig ærgerligt, siger Maria Theessink.


Vi havde regnet med, at det ville gå stærkt. Men at det gik så stærkt, det blev vi alligevel overraskede over.

Maria Theessink, kunstnerisk leder af Tønder Festival


Men der er måske håb forude for dem, der ikke har hurtig nok ved tasterne mandag formiddag, da billetterne til koncerten blev sat til salg.

- Folk kan skrive sig på venteliste, og så må vi se, hvor mange der er interesserede. Vi har talt med musikerne om, at vi kan lave en eftermiddagskoncert. Det har de været positive overfor, så det er en mulighed, vi arbejder med. Det bliver dog så ikke med alle kunstnerne, men Niels Hausgaard, Signe Svendsen og Jacob Dinesen har mulighed for eventuelt at spille en eftermiddagskoncert, så det er stadig et rigtig stærkt hold, siger Maria Theessink.

Det er dog endnu ikke besluttet, om eftermiddagskoncerten bliver til noget. Det afhænger af, hvor mange, der viser interesse og skriver sig på ventelisten.

Annonce

Vil livestreame koncerten

Festivalfolkene arbejder også på en anden løsning, der skal få støttekoncerten ud til et større publikum.

- Vi vil gerne livestreame koncerten, så man kan se den hvor som helst i landet, og så mange som muligt kan få mulighed for at se og lytte med. Men vi melder mere ud, så snart tingene er på plads, siger Maria Theessink.

Annonce

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce