Annonce
Tarm

Put and take sø ved Tarm får lovliggjort hytter og skure

Det er ved denne fiskesø ved Brosbølvej 21, hvor en række forhold nu lovliggøres. Google Maps.
Annonce

TARM: Ejerne af put & take-søen på Brosbølvej 21 får nu lovliggjort forskellige forhold, der er blevet etableret uden en tilladelse; samtidig får de lov til at sætte yderligere to læskure op ved søen.

På ejendommen er der to fiskesøer til put & take med blandt andet læskure til lystfiskerne, billetskure og en autocamperplads. I en overflødiggjort staldbygning er der etableret en butik til salg af genbrugsting og lignende, og der er opstillet en salgsbod og reklamering for fiskesøen ved indkørslen til ejendommen fra Brosbølvej.

Sydøst for fiskesøen er der desuden opstillet to billetskure, tre læskure på hver fem kvadratmeter med bord og bænke og to bord-bænkesæt med et læhegn.

Endelig er der også opstillet en hytte på 16 kvadratmeter, som ejeren anvender rent privat, og som var på ejendommen, da den nuværende ejer købte den i november 2018.

Teknik- og miljøudvalget lovliggør nu tre læskure og to borde-bænkesæt. Et af billetskurene bliver tilladt, mens et andet skal fjernes, og salgsboden ved indkørslen skal også væk. Hytten bliver tilladt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Næsthøjeste smittestigning nogensinde: De fleste kommuner rammes

Esbjerg

Retsordfører efter tilmelding af folketingsmedlem som sæddonor og huskøber: Chikane skal gøres strafbart

Annonce