Annonce
Vejen

Pyloner for millioner: Ingen adgang for politiske budskaber

Borgmester Frank Schmidt-Hansen (t.h.), viceborgmester Jørgen Thøgersen (i blå jakke), kommunaldirektør Ole Slot (t.v.) og chef for borgerservice Peer Rexen deltog fredag i Brørup i indvielsen af kommunens nye, digitale reklame-pyloner. Der er to pyloner i Vejen og en i hver af centerbyerne Rødding, Holsted og Brørup. Pylonen i Holsted fungerer ikke endnu. Den mangler at blive koblet på el-nettet. Foto: Steen Rasmussen
Borgmester Frank Schmidt-Hansen indviede fredag kommunens fem nye digitale reklame- og informationssøjler. Nu kan foreninger få deres arrangementer annonceret for 500 kr. per uge.

BRØRUP: Politikerne i Vejen Byråd har skubbet på for at få opstillet reklame- og informationspyloner ved de mest trafikerede veje ind til byerne i kommunen. Fredag blev de digitale pyloner indviet af borgmester Frank Schmidt-Hansen.

- Men det bliver ikke os politikere, som kommer til at bruge dem med vores politiske budskaber. Det fremgår af betingelserne. Kommercielle produktreklamer er heller ikke tilladt.

Det bliver ikke os politikere, som kommer til at bruge dem med vores politiske budskaber. Det fremgår af betingelserne. Kommercielle produktreklamer er heller ikke tilladt.

Frank Schmidt-Hansen

- Derimod kan lokalråd, uddannelsesinstitutioner, kulturinstitutioner, foreninger, haller og idrætscentre samt Vejen Kommunes afdelinger og institutioner få annoncer på. Aktiviteten, som der annonceres for, skal være offentlig tilgængelig. Der kan dog godt opkræves entre, og arrangementet skal foregå i kommunen.

Annonce

- Man kan annoncere for koncerter, udstillinger, opvisninger, sportsbegivenheder og lignende. Også for større handels-, messe- og markedsarrangementer, eksempelvis Open By Night eller åbent hus, og hvor der skabes en event eller oplevelse for borgeren og besøgende i kommunen, forklarer Frank Schmidt-Hansen.

Det koster 500 kroner at få en annonce på alle fem digitale pyloner per uge. Vejen Kommunes trykkeri administrerer pylonerne og kan hjælpe med opsætningen af annoncen mod betaling.

Kommunen har lejet de fem digitale pyloner for en årlig pris på 170.000 kroner. Derimod køber kommunen de 28 reklame-pyloner, som opstilles i kommunen øvrige bysamfund. Den samlede pris for de ikke-digitale pyloner, som skal administreres af de lokale lokalråd, er 600.000 kroner.


De digitale pyloner styres fra rådhuset i Vejen. De 28 analoge pyloner, som opstilles i landsbyerne, skal styres af de lokale lokalråd. Foto: Steen Rasmussen
Foto: Steen Rasmussen
Annonce
Vejen For abonnenter

Karen kunne fortælle om en barndom, der burde være forbudt for børn: Mistede begge sine forældre som fire-årig

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Nyt byråd fritstiller topdirektør for tusindvis af ansatte øjeblikkeligt

Debat For abonnenter

JydskeVestkysten mener: Nej tak til fjernvarmepligt

Billund For abonnenter

Jens fylder 100 år: - Jeg har aldrig bekymret mig om ting, jeg ikke kan lave om på

Varde For abonnenter

3F har svært ved at hjælpe bulgarske arbejdsmænd: Er tavse som en mur

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Navne For abonnenter

Tredje gang tabte han til kræften: Tidligere indehaver af Expert i Varde er død

KIF Kolding

Fremragende første halvleg af KIF - sølle efter pausen

Sydjylland

Endnu en smitterekord og stor stigning i hele landsdelen: I en kommune eksploderer smitten med 800 flere tilfælde over weekenden

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Aabenraa For abonnenter

Læser undrer sig: Hvorfor bygger man nyt for 13 millioner kroner på losseplads, der skal lukke?

Esbjerg For abonnenter

Byråd tager det tunge skyts i arsenalet i brug efter påbud: Klar til at lukke for elevers adgang til skole

Sønderborg

Under et halvt år til Tour de France: Uforudsete udfordringer er dukket op

Annonce