Annonce
Billund

Pynt Billund med flag

Rachel Faulkner er en del af Culture Shift, som står bag workshoppen. Arkivfoto: Martin Ravn
Lørdag er der flag-workshop i Frirum, og flagene skal efterfølgende pryde byens butikker.

Billund: Lørdag den 20. juni klokken 10 til 12 er det muligt for børn og voksne at slippe kreativiteten løs, når der er flag-workshop i ”Frirum” mellem Billund Plejecenter og Billund Centret.

Til workshoppen får man udleveret et coronavenligt flag-kit, og alt efter vejret kan man tage det med hjem eller lave det på stedet.

I kittet er der et hvidt flag, og så er opgaven ellers at tegne sine forslag til, hvad man kan lave på ”Playline” i denne tid, hvor man ikke må komme alt for tæt på hinanden. Flagene skal hænges op rundt omkring i centrum og i de forskellige butikker.

- Det er en hurtig aktivitet, hvor alle kan være med, siger Rachel Faulkner, der er en en af initiativtagerne til workshoppen.


Det her skal være en aktivitet for lokalsamfundet, hvor alle er inviteret til at komme med forslag til nye måder, hvorpå man kan bruge playline

Rachel Faulkner, en del af Culture Shift


Playline er en fire kilometer lang rute, der går gennem skulpturparken og forbi Billunds store attraktioner som Lalandia, Legoland og Lego House.

De færdige flag kan afleveres på stedet eller til butikken Beth Baun senest mandag den 22. juni.

Annonce

Af lokalsamfundet for lokalsamfundet

Det er kulturvirksomheden Culture Shift, som består af tre kreative kvinder, Rachel Faulkner, Lucy Read og Amanda John, der står bag workshoppen.

- Det her skal være en aktivitet for lokalsamfundet, hvor alle er inviteret til at komme med forslag til nye måder, hvorpå man kan bruge playline, siger Rachel Faulkner.

I sidste ende skal forslagene nemlig bruges til at skabe aktiviteter på Playline det næste års tid, da Culture Shift har indgået et samarbejde med Billund Kommune om at gøre Playline mere synlig for borgerne i Billund.

Det er ved Frirum, at workshoppen foregår. Arkivfoto: Kristina V. Skjoldborg

Og nok kunne de tre kvinder komme med egne forslag til leg, hygge og andet at foretage sig på ruten, men de understreger at dette ikke kun skal være deres projekt.

- Vi har mange idéer til aktiviteter, men det handler ikke kun om os, men om lokalsamfundet i Billund, siger Rachel Faulkner, som håber, der vil være opbakning til aktiviteten.

- Dette er en måde, hvorpå flere aldersgrupper kan komme ud her efter nedlukningen og deltage i en aktivitet på deres præmisser, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce