Annonce
Sønderjyske Herrehåndbold

Pytlick efter ydmygelse: Det var et kollektivt kollaps

Jan Pytlick var tilbage på SønderjyskE-bænken efter en operation for nyresten i sidste uge. Arkivfoto: Ole Nielsen.
SønderjyskE-træner Jan Pytlick havde svært ved at finde en god forklaring på, hvorfor hans hold faldt helt sammen i lørdagens nøglekamp mod Bjerringbro-Silkeborg.

JV I SILKEBORG: Kollaps. Ydmygelse. Nedsmeltning.

Det er ord af den kaliber, der skal til for at beskrive den indsats, SønderjyskE leverede i 37-18-nederlaget mod Bjerringbro-Silkeborg lørdag eftermiddag. Cheftræner Jan Pytlick lagde da heller ikke fingre imellem, da han skulle sætte ord på kampen.

-  Det var et kæmpe kollektivt kollaps. Det er sgu ikke det, vi vil stå for, og det er næsten det, jeg synes var det værste. Med den sæson vi har præsteret indtil nu, så er det bare noget skidt, at komme med sådan noget i en kamp som den her. Det er vi trætte af allesammen, og det kan man også godt mærke på spillerne, sagde en tydeligt skuffet Jan Pytlick efter kampen.

Der var spænding indtil der var spillet 15 minutter af første halvleg, og så ramlede korthuset i den grad for SønderjyskE.

- Vi brændte for meget det sidste kvarter af første halvleg, og de lavede for nemt mål imod os. Individuelt lavede vi alt for mange fejl,  mens de bare scorede efter behag, og vi fik ikke lukket nogen huller overhovedet, lød det fra SønderjyskE-træneren.

Annonce

Ingen forklaring

I sidste uge leverede SønderjyskE en af sæsonens bedste præstationer, da topholdet GOG blev besejret hjemme i Skansen. Derfor havde Jan Pytlick heller ikke nogen forklaring på, hvordan holdet kunne falde sammen på den måde, det gjorde i Silkeborg lørdag eftermiddag.

- Det var en kollektiv off day, hvor vi til sidst faldt sammen og begyndte at spille individuelt, lave fejl og træffe dårlige beslutninger. Og så mødte vi også et godt hold, der straffede os på det, sagde Pytlick.

Dermed er SønderjyskE sikker på at blive nummer fem i grundspillet. Dermed venter der holdet en slutspilspulje med ligaens nummer otte fra KIF Kolding, et gensyn med lørdagens overmænd fra Bjerringbro-Silkeborg, der slutter som nummer fire.

Det sidste hold i puljen bliver vinderen af grundspillet. Hvem af GOG, Aalborg og TTH Holstebro der ender der afgøres først i sidste spillerunde om otte dage.

Her får SønderjyskE besøg af Århus Håndbold på hjemmebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Casper møder flere sure kunder, når han kommer og fikser strømmen: Tonen er blevet mere hidsig og aggressiv

Erhverv For abonnenter

Esbjergs sidste kvotekonge skovler penge: Har tjent mere end en kvart milliard kroner de sidste ti år, men nu truer Brexit

Sydjylland

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Sønderborg For abonnenter

Modstander undrer sig over byggeri af biogasanlæg: - Det er grove løjer

Annonce