Annonce
Sønderjyske Herrehåndbold

Pytlick kører uden fast startsyver

Det er ikke navnet på ryggen af trøjen, der afgør, hvem der starter kampene for SønderjyskE. I lørdags var Oliver Eggert valgt fra begyndelsen. Foto: Ludvig Dittmann
SønderjyskE-træner Jan Pytlick mener ikke, hans hold kan bruge storsejren over Skjern i ligapremieren til noget, når det vestjyske hold onsdag kommer til ottendedelsfinale i pokalen i Skansen.
Annonce

Umiddelbart fremstår SønderjyskE som en lille favorit i onsdagens pokal-ottendedelsfinale mod Skjern, hvis man vurderer ud fra kampform.

Tilmed vandt SønderjyskE med hele 33-23 over den vestjyske klub i ligapremieren, men cheftræner Jan Pytlick mener ikke, man kan bruge det resultat i en ny ligning.

optakt

Håndbold, pokalottendedelsfinale

Onsdag kl. 19: SønderjyskE-Skjern

SønderjyskE: Marcus Dahlin er skadet

JV tipper: 30-28

- Man kan ikke bruge den kamp mod Skjern til så meget andet end, at der står 0-0 igen, og vi ved, det bliver sindssygt hårdt. Vi skal ned på jorden. Det er kun, når vi er ydmyge og arbejder benhårdt, at vi kan være med, mener Pytlick.

Kampen er den sønderjyske klubs næstsidste forhindring på vejen mod klubbens første Final4-stævne nogensinde.

- Det er fantastisk. Vi glæder os helt vildt, og så er det i Skansen igen. Det er det vigtigste.

I weekendens sejr over TTH Holstebro havde Oliver Eggert fået en overraskende plads i startopstillingen på bekostning af Oskar Sunnefeldt og Noah Gaudin, og både spillere og tilskuere skal vænne sig til, at der kan være ændringer fra kamp til kamp.

- Ikke at jeg gør det meget anderledes end mange andre trænere, men når man har været landstræner og har haft en stor trup at arbejde med, har jeg været vant til at skifte meget ud. Jeg har også sagt til folk hér, at det ikke er sådan, at vi kommer til at køre med en startopstilling, der hedder A, B, C, D, og den kommer vi så til at køre med i hver eneste kamp. Jeg kommer til at ligge og skifte rundt, fordi jeg tror rigtig meget på det dér med at holde alle i gang og holde alle skarpe og så finde ud af i løbet af kampen, hvem der rammer niveauet, når tingene skal afgøres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde For abonnenter

Barn skulle onanere med børste, og ung kvinde blev voldtaget: Læs uddrag af anklageskrift mod 22-årig fra Varde

Sydjylland For abonnenter

Fra abort til aktiv dødshjælp: Esbjerg-etiker har fået knubs for at stikke næsen frem

Annonce