Annonce
Kolding

Q8 i Bramdrupdam gør køen kortere til bæredygtig bilvask

Vandforbruget reduceres med næsten 70 procent i den nyrenoverede vaskehal hos Q8 Bramdrupdam, der fremover kan vaske op mod 20 biler i timen. Foto: Gert Laursen

Bramdrupdam: Q8 Bramdrupdam er et af Danmarks mest populære steder at køre hen, når bilen har brug for en vask. Derfor har der de sidste tre måneder været lukket og slukket i servicestationens vaskehal på grund af en omfattende renovering. Renoveringen betyder, at servicestationens brugere nu kan benytte to opgraderede vaskehaller.

- Før i tiden var det ikke unormalt, at der var kø til vores vaskehal i Bramdrupdam. Derfor kan vores nye anlæg vaske dobbelt så mange biler som før. Samtidig kan man vaske med god samvittighed, fordi det nye anlæg bruger markant mindre vand, siger Joan Veldt Christiansen, forretningschef hos Q8 Bramdrupdam.

Med en mere end fordoblet vaskekapacitet kan servicestationen efter åbningen vaske 20 biler i timen mod mellem seks til otte biler før renovationen.

Annonce

Derudover medfører renoveringen en markant reduktion i vandforbruget. I stationens tidligere vaskeanlæg blev der brugt 130 liter vand på en vask. Det tal er nu reduceret til 40 liter. Det skyldes, at stationen har fået installeret et renseanlæg, der med biorens kan rense vandet på en miljøvenlig måde, så det kan genbruges. På den måde kan man reducere vandforbruget for en vask med næsten 70 procent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce